|
Bildirim
İyi hoş ama bana ne.
Biz Türk Telekom’un bize sunduğu ayrıcalıklı 8 Mpbs süper hızlı internet ile son derece mutluyuz. |
Devlet hizmet veriyoruz diye bütçe ayırıp BTK yönetimine verir, oradaki İŞTEN HİÇ ANLAMAYANLAR 3-5 yerde gösterip iş yapmadan o bütçeyi HEDER ederler. Yıllar önce Wimax için bütçe ayrıldı da böyle bir hizmet veriliyor mu? BTK da 1 tane kişi bu hizmet hakkında bilgi veriyor mu ? BTK kurumunda bu iş için yetkili çok ama iş yapmayıp YATIYORLAR ve 1 tanede devlet kurumu bunlara hiç bir şey yapmıyor, oradaki çalışanlarda ben memurum diye sesini çıkarmıyor YATIYOR, yazıklar olsun...
|
|
5G altyapı parasını faize yatırıp direkt 6G'ye geçelim burdan ulaştırma zart zurt bakanlığına çağrımdır.
|
Hamd ossssssun. Biz 3g yi, galaksi fiyatlarıyla alıoz. Tanrıyla aramda kurduğum hız 3g. İşte bu yüzden din elden gidiyeah.
|
Bir Türk olarak gerçekten üzülüyorum Arabistan’da yaşıyorum 4 yıldır 5G kullanılıyor. Ve Türkiye’de hala 8 mb gibi komik internetle müşterilerini kaziklamaya devam ediyor.
|
Biz 6,5 G ye geçeriz. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 6 Mayıs 2024; 11:34:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu hızlar zaten baz istasyonu paylaşıldıkça düşüyor o yüzden hiçbir zaman böyle bir problem yaşamazsınız. Pratikte herkese açıldığında maksimum vereceği kişi başına 1Gbit olur onu da mobil cihazlar işleyebiliyor zaten rahatça. Burada önemli olan kota, yurtdışındaki gibi sınırsız tarifeler olmadığı sürece hızlar önemsiz. |
|
Biz 6,5 G ye geçeriz. |
|
4.5g bize yetiyor, ama evlerde kullanılacak interneti domine edecekse sevinelim, harici bir avantajımız olmaz. Tabi son kullanıcı olarak bunu diyorum, halkın kullanımı haricindeki teknolojik yerlerde işe yarar orası da beni bağlamaz. |
|
|
|
biz daha 4.5gyi her tarafta kullanamazken bende dahil verimli kullanamıyorken diğer ülkeler 6gye geçiyor-geçmeye hazırlık yapıyorlar fıkra bu kadar. |
|