|
Bildirim
Sene 2024 Turkcell’in 4,5g’li (daha 5g veya 5,5g yok) faturalı tarifeleri.
100mb internet 200₺ 1 gb internet 240₺ 3 gb internet 262₺ 5 gb internet 292₺ 10 gb internet 342₺ |
Şu haberleri gördükçe bizim yerli operatörlere bütüüüüün "dualarımı" sevgi, saygı, hoşgörü içinde en en en içten duygularımla okuyorum :)
Hepsi batasıca |
4.5g Türkiyede ilk açıldığında 46 mbps hızları 3g cihazla görüyordum sonrasında 4g destekli cihazla bu hızı göremez oldum sonrasında yurtdışına taşındım ve hem fiyat hem boyut hem de hız bakımından dağlar kadar fark var ayrıca altyapılar 5.5g kaldırabilir mi bilemiyorum ki zaten en düşük paket 100 mb 200 tl nediyeyim 1 teste dayanmaz büyük ihtimalle
|
biz 2030 da ancak geçeriz 5g ye.firmalar vatandaşları sömürmekten başka bir şey düşünmüyorlar.sözde 4 g den 5 g ye geçiş hızlı olacaktı ama o yüzden 4,5 g yaptılar ama çuvalladılar firmalar devlette sormuyor ne yaptınız ne ettiniz diye.olmadı bir kaç firma daha başlasın ülkemize bizdeki firmalar anlaşmalı hepsi ortak hareket edip vatandaşa hizmet vermiyorlar doğru düzgün çünkü rakip yok.bak lisans versinler bir kaç firmaya nasıl hızlanır firmalar.
|
Çin halkı izleme, fişleme, kontrol etme konusunda arşa çıkmış bir devlet. 5.5g, iot, teknoloji bunlar güzel ama esas dertleri başka. Aşırı kontrolcü, baskıcı rejim.
https://www.youtube.com/watch?si=Y_oPlDx8znq9GzzV&v=uI-ndqK1dC0&feature=youtu.be |
Herkes operatörlere gömmüş ama sanırsın operatörler Kuyutorman Elflerinin Kralı Thranduil'e bağlılar, bu konuda hükumetin hiçbir kabahati yok, devlet özel sermayeye ayar çekemeyecekse devletlere(daha doğrusu Hükûmetlere) ne gerek var, operatör de operatör, haaa sevmem ama sonuçta adamlar özel şirket, hep daha fazlası için çabalayacaklar, ticaretin temel kuralı... Bu toplumun ciddi problemleri var, okuma(neredeyse en az halklardan biri), okuduğunu anlayamama, anladığını da yanlış anlama :)
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 29 Mart 2024; 23:50:24 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|