Şimdi Ara

Samsung Galaxy A06 5G yakında geliyor: Giriş seviyesinde 5G ve 4 yıl güncelleme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy A06 5G yakında geliyor: Giriş seviyesinde 5G ve 4 yıl güncelleme!
    Samsung, Eylül 2024'te tanıttığı giriş seviye modeli Galaxy A06'nın 5G versiyonunu hazırlıyor. Galaxy A0X serisindeki ilk 5G'li model olacak olan Galaxy A06 5G'nin özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A06 5G beklenen özellikleri

• Ekran: 6,7 inç, 90 Hz, HD+ çözünürlük, LCD ekran

• Boyutlar ve ağırlık: 163,3 x 77,3 x 8,0 mm, 191 gram

• Arka kamera: 50MP ana kamera, 2MP derinlik sensörü

• Ön kamera: 8MP

• İşlemci: MediaTek Dimensity 6300

• RAM ve depolama: 4GB+64GB, 4GB+128GB ve 6GB+128GB; microSD kart yuvası, 1,5 TB'a kadar kart desteği

• İşletim Sistemi: Android 15 tabanlı One UI 7.0 (4 işletim sistemi ve güvenlik güncelleme garantisi)

• Batarya: 5.000 mAh, 25W şarj hızı

• Bağlantı ve diğer: 5G, Wi-Fi 5, güç tuşuna entegre parmak izi okuyucu, Dolby Atmos desteğine sahip tek hoparlör, IP54 suya ve toza dayanıklılık

• Renkler: Mavi Siyah, Açık Gri ve Açık Yeşil

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 Edge kamera özellikleri belli oldu

Galaxy A06 ile Galaxy A06 5G arasında iki önemli fark bulunuyor. A06,  MediaTek Helio G85 işlemcisi ve 2 işletim sistemi güncellemesi sunarken, A06 5G, daha güçlü Dimensity 6300 yonga seti ve giriş seviye telefonlarda görmeye alışık olmadığımız 4 yıl işletim sistemi güncelleme garantisiyle geliyor.

Hindistan pazarında satışa sunulacak olan Galaxy A06 5G'nın fiyatı hakkında şimdilik bir bilgi bulunmuyor ancak uygun fiyatlı olması bekleniyor. Galaxy A06 5G, sunduğu özelliklerle giriş seviyesinde hayli rekabetçi bir ürün gibi gözüküyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/5g-version-galaxy-a06-coming-india-specs-leak/
    Kaynak:https://x.com/Sudhanshu1414/status/1889257860116398500

• 6gb ram ile gelsin

• Helal olsun adamlar giriş seviyesi cihazlarına kadar uzun vadeli destek vermeye başladılar. Bu Çinli “donamımı bas tüketiciyi kandır” kafasında iş yapan üreticiler umarım bir gün bu kafadan çıkıp uzun vadeli destek verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya Samsung hater lar gelir yine bir bahane bulurlar

Samsung anne baba telefonlarına bile 4 android sürüm güncelleme desteği geldi

Neredesiniz alo Şayomi,Realme,Oppo,Honor..vsSamsung Galaxy A06 5G yakında geliyor: Giriş seviyesinde 5G ve 4 yıl güncelleme! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4GB+64GB mü? Allah'tan 2GB+32GB yapmamışlar! Ne kadar şükretseniz az Koreseverler!

• 20 yaş üstü, 60 yaş altı kitle için bu yılda 90Hz, lcd, 4/64, 25W özellikler küfür gibi.

• Samsung'un uygun fiyat ve performansta kendini aştığı telefonlar bunlar. Yakın zamanda a16'yı inceledim. Kendisinden kat kat daha fazla para verilen telefonlardan arayüz hızı açısından farkı kalmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncelleme desteği var diyince telefon dandikte olsa alma isteği oluyor insanda.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Bir de çinlileri görelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.