|
Samsung Galaxy A16 5G geliyor: 6 yıl Android güncellemesi alacak
-
-
Helal olsun Samsung'a giriş seviyesi telefona 6 android sürüm desteği verecek
A16 5g, android 14 ile başladı 2030 yılında android 20 bile alacak + güvenlik güncellemeleri
Darısı çinlilere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü ilk tercih sebebi olur 6 yıl Android güncellemesi desteği. Giriş seviyesini domine eder.
Kimse de sormuyor ki şu işlemci 6 yıl dayanır mı? Ya da 6 yıllık güncelleme verdiğin cihazı önemsiyor olsa 4 gb ram ile mi çıkarır? Samsung bir doyum noktasına ulaştı. Cihazlarını geliştirebilecek bir şeyleri kalmadı. Bazı modelleri sonlandırmaları lazım, sürekli rebrand ediyorlar. Güncelleme artırarak satmaya çalışıyorlar. Hepsi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 17 Eylül 2024; 22:35:49 >
-
İnanılır gibi değil, şayet doğruysa harika. 😮
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef gerçek.
maalesef dememin sebebi, one ui core ile gelebilir muhtemlen ve yorumlarda da denildiği gibi. 4 gb ram li ve bu işlemcinin 6. işletim sistemine nasıl yetecek. ya çok sadece bir sürüm olacak os açısından, ya da cihaz ciddi olarak performans sorunları yaşayacak.
öte yandan umarım çinli markalara da örnek olur bu.
-
Vermese neden vermiyor verse neden veriyor. giriş seviyesi bu cihaz havada takla mı attıracaksın telefona.
-
4gb ram ile 6 yılı nasıl geçirecek
-
Aynen bence de Çinli markalara iyi bir örnek olacak, başlangıç seviyesi telefon için çok iyi bir durum. Ancak 4 gb ram ile gelirse büyük sıkıntı, 2030 yılını hayal ediyorum muhtemelen 16 gb ram’in minimum olacağı yıllar olur. Dolayısıyla bizim 4 gb ram cihazımız da açılır mı dahi bilmem. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 18 Eylül 2024; 11:11:46 >
A15 bile 4gb,6gb,8gb ram ile geldi
Kendim 4gb ram'li M14 5g kullanıyorum oneUİ core var. Bir sıkıntı yaşamıyorum
Her malın alıcısı vardır
A1× serisi genellikle anne baba telefonudur
Bu kadar dert etme 2030 yılında ne yenilikler çıkar o telefonu yine çalıştırırlar
inşallah sorunsuz çalışır da. Oneui core temel bir Oneui arayüzü değil mi? Yani en temel, Lite sürüm gibi değil mi? Sistemi daha az yoracak bir işletim sistemi sanırım. Bu arada A15 dünyanın en çok satan telefonu yanlış hatırlamıyorsam o da mı Core?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 18 Eylül 2024; 18:32:0 >
Evet core, oneUI'nin kırpılmış versiyonu ama telefonumda güvenli klasör var
A15'ta hangi arayüz var bilmiyorum ama ülkemize RAM olarak 3 versiyonu da geldi
İlk defa giriş seviyesi telefonda 8gb ram 256gb rom olanı geldi
A16 seneye exynos 1330 ile gelecek
Bir yıldır M14 5g kullanıyorum aynı işlemci var. İyi bir işlemci
A16 önümüzdeki yıl 6gb ve 8gb ram ile gelirse 6yıl android güncelleme desteği ile çok satar
Muhtemelen A15’in tahtını A16 kapabilir cidden.
4gb giriş seviyesi cihaza 2 yil alsin alanlar bin pişman olucak:))
6 ve 8gb ramli versiyonları gsmarenaya göre var gözüküyor
Internal 128GB 4GB RAM, 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM
edit :Yalnız cihazda ip54 olacak gözüküyor , bazı çinli markaların orta segmentinde dahi ip54 yok .Samsung en azından ip54 koymuş .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Eylül 2024; 1:34:17 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Helal olsun Samsung'a giriş seviyesi telefona 6 android sürüm desteği verecek A16 5g, android 14 ile başladı 2030 yılında android 20 bile alacak + güvenlik güncellemeleri Darısı çinlilere |
Kimse de sormuyor ki şu işlemci 6 yıl dayanır mı? Ya da 6 yıllık güncelleme verdiğin cihazı önemsiyor olsa 4 gb ram ile mi çıkarır? Samsung bir doyum noktasına ulaştı. Cihazlarını geliştirebilecek bir şeyleri kalmadı. Bazı modelleri sonlandırmaları lazım, sürekli rebrand ediyorlar. Güncelleme artırarak satmaya çalışıyorlar. Hepsi bu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X