|
5G İÇİN EL ELE ÇALIŞACAĞIZ (sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
"Yerli ve Milli" kelimelerini gördüğümde midem bulanıyor. Bu kelimeler bu kadar ayağı düşmemeliydi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"4.5G’ye göre en az 10 kat hız"
Vodafone un mevcut hizmet hızları peak time'da 2-3 mbps civarında olduğundan 5G ile 20-30 Mbps hedefledikleri anlaşılıyor.
-
0.05 görmüşlüğüm var vodafone da... -
'' yerli ve milli'' kelimeleri iyice mide bulandırdı gerçekten de.
Akşamları internet diye birşey kalmıyor 0-5 mbps arası hız var, gittiğim 2-3 yerde de 3-5 arası download hızı (!) var önce bunu düzelt vodafone efendi.
hat sahibi ben olsam çoktan numaramı taşımıştım da, şimdilik bunu yapmam mümkün değil.
Bu arada bize 5g yetmez, 5.5g olmalı -
Hadi hayırlısı Vodafone içinde bizim içinde evimde şuan 150 den asagi düşmüyor 5g ile bana 500 mbps gordurse yeter ❤️🙏 🎊 -
5G ile el ele soyacağız... :D
-
500, ne ypcn bizim burda 100 gorsek seviniyoz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 bana yetmiyor bu aralar tarife sınırsız olunca malum 😂Kotalı paketler hayatta kullanılmaz sınırsız varken nasıl kotalı kullanıyorsunuz anlamıyorum 😂 20 GB 30 GB kota nedir ya ,kotalida 500 alsan ne olur 🙂 -
Gun icerisinde internetle fazla isim olmuyor hafta ici full isten ugrasiyorum ne zaman musait olsam teli aliyorum elime tarifem 1000dk 1000sms 4gb iste daha suan 150mb kulanmisim evde zaten internetim var yani modem disarida fazla kullanmiyorum iste hafta sonu cumartesi pazar koyde oldugum zamanda lazim oluyor evden cikmadan once hafta sonu modemi kapatip cikiyorum sonra tt arayip ariza kayidi olusturup 2gb aliyorum toplam 6gb yeter bana 1 ayda olsa ondan bi kez hiz tssti yaptim koyde 30mbps gordum sehiricindede ofiste 100mbps gordugum gibi geri dustu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom 4G'de 2mbps geçemiyor,bazen daha aşağı görüyorum. bulunduğum yerde yıllardır yeni istasyon görmedim.
-
gram inanamadım zor
Benzer içerikler
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- türk telekom cayma bedeli
- cepten internet ne demek
- türk telekom fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur
- kullanılmayan numaralar
- iphone servis yok hatası
- türk telekom internet çekmiyor
- gizli numaradan arama
- vodafone mobil imza
- özel numara bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X