Şimdi Ara

5G neden gerekli? Türkiye 5G'de söz sahibi olmak istiyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyleyim limitsiz olmadıktan sonra 5G yi.

• bu ya komedi ya da siz ayrı bir dünyada yaşıyorsunuz. Bu ülkede 3-4GB bile ödenemeyecek paralara satılırken, Çoğu lokasyonda 3G hızına dahi ulaşılamazken, 4.5G'nin sadece adı varken 5G nereden çıkıyor?
    Kıçı açıkta gezen adamın tişort alışverişine çıkması gibi.

• Yıl 2017 eleştirilere katlanama sil. Sonra bu zihniyetle 5g de söz sahibi ol... bu mantıkla hiçbir yerde söz sahibi falan olamayız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okuyunca rüyalarda buluşuruz diye bir şarkı vardı o aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 23 Haziran 2017; 14:52:48 >
  • Maksat 5G var mı var demek. Yoksa kotası mı var kim kullanıyor umurlarında değil, bitti. Sen daha evde internette kotayı kaldıramamışsın kalkmış 5G kovalıyorsun. 5G kovalasın seni.
  • Sözde 4.5g reklamları yapılırken bir suru şey söylendi, bir tanesi de görüntülü konuşmaların artık cam gibi hd olacağı idi, bakiyirum hala çamur gibi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

söz sahibi nedir ya
    2 gb cepten interneti 10g hızda satsan ne olacak
    hem ev hem cepte kota kaldırılmadan gelişme beklemeyin

Tutmayın güççük enişteyi atomu parçalayacak, kotalamayın..
  • Söz sahibi olsunlar da dünyaya rezil olalım.Belki utanıp insan olmaya karar verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Şimdi biz 4g yi mi pas geçip 5g ye atlayacaktık yoksa o 3g olayında mıydı yani onu pas geçip 4 e mi atlayacaktık? Bir açıklama falan vardı o yönde zamanında ama hatırlayamadım. Eğer 4ü pas geçin dediyse zamanında pek de anlamlı değilmiş 2025 hatta 30 ları düşününce :/

4g yi pas gecip 4.5 g ye gectik diye biliyorum

• "Küçülen 5G baz istasyonları evlerimize kadar girecek"

Başka bir yere girmesinden korkmuyor değilim ??

• Biri bu makaleyi yazanı öpsün, güzellik uykusundan gerçeklere uyansın garibim.

• kotayı kaldırın kotayıııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Şimdi biz 4g yi mi pas geçip 5g ye atlayacaktık yoksa o 3g olayında mıydı yani onu pas geçip 4 e mi atlayacaktık? Bir açıklama falan vardı o yönde zamanında ama hatırlayamadım. Eğer 4ü pas geçin dediyse zamanında pek de anlamlı değilmiş 2025 hatta 30 ları düşününce :/

4G'nin gelişmiş bir versiyonunu kullanmak temelde yine 4G kullanmaktır. Yani 4G'den sonraki nesle geçmiş olmak değildir aslında.
  • Evde hala bakir kablo var hasbamlar fiber dosemio onu gectik xD 4.5 g diye ucuz kacioz reklam yaptilar gunde 3 4 saat disinda 1 mbs gecemiyorum 4.5 gde ataizler bunuda aciklasin sehir merkezindeyim gobeginde

• Şimdi 5g de de kota olacak mı acaba... Cerrah robotla operasyon yapacak aaaa kota bitti operasyon yarıda mı kaldı diyecek... Şuanda kota kaldırmayan 5g de ümit vermesin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herşey iyi güzel heyecan verici de sağlık? Son 10 yılda, hekimler kronik şikayetleri olan kişilerin sayısında sürekli bir artış olduğunu söylüyorlar. 2012 yılında kan ya da tükürük örnekleri alınan her 3 hastanın 1'inde aşırı radyasyon olduğu tespit edilmiş.

Kablosuz sinyallerin olumsuz özelliklerini test etmek için bir Plankton deneyi yapılmış sürekli Wi-Fi sinyaline maruz kalan Plankton 96 saat sonra ölmüş. Bu süre 3G de 72 saat, 4G de ise 48 saat olarak ölçülmüş. Plankton tek hücreli, insan? 100trilyona yakın hücresi olan muazzam bir organizma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

quote:

Alıntıları Göster
    O açıdan bakarsanız kullandığımız 3G versiyonu da aslında 3,5G idi. Ama teknoloji 3G olduğu için asıl adıyla anıldı. 4G için ısrarla buçukları da saydırmak için uğraştılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.