Şimdi Ara

5Ghz Ev Ağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır evimde 2 adet desktop pc kullanıyorum. Birini çalışma odamda oyunlar, editing vs kullanıyorum diğerinide arkadaşlar geldiğinde salonda hd film, müzik vs htpc olarak LCD Tv ye bağlı olarakak kullanıyorum. Bütün downloadları odamdaki pcden yapıyorum ve bunları her seferinde usd diske yazdırmak yerine ev ağından kablosuz olarak salondaki pc ye aktarıyordum. Hd içerikleri 54mbps eski modemlerle yapmanın ne kadar işkence olduğunu deneyenler varsa billir. Buna çözüm olarak emektar rt-205 modemimi linksysWAG320N ile değiştirdim(Piyasada en azından benim bulabildiğim tek 5ghz yayın yapabilien modem olduğu için) Yanına da salondaki htpc için zyxel NWD2205 kablosuz adaptör aldım üstünde 5ghz yazdığı için. Ama malesef zyxel NWD2205 ambalajında yazdığı gibi 5ghz desteklemiyor. ZyXEl müşteri hizmetlerini aradğımda ordaki teknik elemanın malesef daha 5ghz frekansından haberi bile olmadığı anladım. wlan g den wlan n e geçmek bana katarım hızında saniyede 2mb dan 4-5mb da geçmemi sağladı. Eminim 5ghz de hız çok daha artcaktır. Onu da aldığım yer ürünü geri alırsa paylaşırım sizlerle.

• Siz sanırım 600Mb demek istediniz. Aslında çok iyi bir iletişim sağlaması gerekiyor teoride :)

600Mb bir usb adaptör var mı bilmiyorum. Ancak gerçekten iyi bir transfer hızı sağlanmış olur.

600Mb saniyede 75MB demek oluyor bu biraz zor gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.