Şimdi Ara

5S 649 $ Simfree getirsek vergi toplamda ne kadara çıkar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abd den simfree 5s getirsem eyalet vergisi öder miyim_?
    burda gümrükte ve kayıtta ne kadar ücret çıkar_?
    Bilen varmı yada yapan _?

• eyalet vergisi akkında bir fikrim yok ama burada telefonunu pasaportun üzerine kaydettirirsin 100 liralık bir vergisi var o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bran the Builder -- 28 Şubat 2014; 21:37:36 >
  • Anlatayım hocam. Bazı eyaletlerde vergi olayı yok. Vergi olanlarda 707 Dolar telefonun fiyatı. Sonra birde telefonu buraya getirince Vergi Dairesine 119.5 lira para yatıracaksın. Pasaportun yoksa ve pasaportu olan bir tanıdıgın yoksa 100-150 lira civarı pasaport parası vereceksin birde. Pasaportu saymassak 1700 liraya felan malolur sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkkan03

Anlatayım hocam. Bazı eyaletlerde vergi olayı yok. Vergi olanlarda 707 Dolar telefonun fiyatı. Sonra birde telefonu buraya getirince Vergi Dairesine 119.5 lira para yatıracaksın. Pasaportun yoksa ve pasaportu olan bir tanıdıgın yoksa 100-150 lira civarı pasaport parası vereceksin birde. Pasaportu saymassak 1700 liraya felan malolur sana.

pek karlı olmayacak yani bu iş hemen hemen 215 300 arası tr vergisi ve kayıt biniyor yani :/ vazgeçmemiz gerekiyor o zman puf
  • 681 dolara aldırmıştım ben babamın arkadaşına 5s'i vergi ile. Vergiler eyaletten eyalete değişiyor sanırım.

119 tl burada harç yatırdım. Şu an mesela 1620 tl'ye geliyor bu söylediklerim totalde. Burada 2100 tl deseniz arada bir 500 tl kalıyor o da size kalmış, garanti için bu farkı veririm derseniz alın. Bana fazla geldiği için abd'den aldım, zaten garanti şirketleri her şeyi kapsam dışı tutmaya çalışan zavallı parazitler. Sorun çıkarsa o başta vermediğim 500'ü onarım gerekirse ona harcarım diye düşünmüştüm.
  • Bu ne böyle yaaaaa yuh sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de amerikadan getirttim kendi telefonumu toplamda 1680tl tuttu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vergisiz telefon alan var mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum Apple siteden ücretsiz kargo ile alıp sadece vergi ve kayıt öderim diye düşündüm bana göre yani 649$ + 215 vergi ve kayıt olarak düşündüm ama olmayacak galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

Bilmiyorum Apple siteden ücretsiz kargo ile alıp sadece vergi ve kayıt öderim diye düşündüm bana göre yani 649$ + 215 vergi ve kayıt olarak düşündüm ama olmayacak galiba

Hocam vergi 215 değil 120 tl, siz eğer cihazı yurt dışından yanınızda getirecekseniz ve pasaportunuzda kayıt için boş yer var ise kimseye kayıt parası falan vermek, kaydedilecek pasaport aramak zorunda da değilsiniz.

Siz tr'de bulunup amerika'dan sipariş vermeyi falan mı düşündünüz mesajınızdan öyle anladım. Onun mümkünatı yok çünkü; takılır gümrükte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Bilmiyorum Apple siteden ücretsiz kargo ile alıp sadece vergi ve kayıt öderim diye düşündüm bana göre yani 649$ + 215 vergi ve kayıt olarak düşündüm ama olmayacak galiba

Hocam vergi 215 değil 120 tl, siz eğer cihazı yurt dışından yanınızda getirecekseniz ve pasaportunuzda kayıt için boş yer var ise kimseye kayıt parası falan vermek, kaydedilecek pasaport aramak zorunda da değilsiniz.

Siz tr'de bulunup amerika'dan sipariş vermeyi falan mı düşündünüz mesajınızdan öyle anladım. Onun mümkünatı yok çünkü; takılır gümrükte.

Evet aga gümrükte vergi isteyecekler onun ne kadar olduğunu yada çıkar mı çıkmaz mı onu merak ediyorum kimseye getir demeden burdan yapılabilir mi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Evet aga gümrükte vergi isteyecekler onun ne kadar olduğunu yada çıkar mı çıkmaz mı onu merak ediyorum kimseye getir demeden burdan yapılabilir mi yani

Telefon getirtmek yasak. Gumrukten gecme ihtimali yok. Biri yaninda getirmesi lazim.

• quote:

quote:

quote:

Hayır öyle bir şey olsa kim turkcell'den ya da gold'dan ordan burdan alsın? Tabii ki yasak öyle bir şey. Ya gidip kendin alıp beraberinde getireceksin, ya bir yakınına getirteceksin ya da paşa paşa buradan 2000 tl+ verip alacaksın.

Sen pek araştırmamışsın bu konuyu hocam. Önce bir araştır iyice..

• Hala posta ile telefon alinabilecegini dusunen var mi ya...

• araştırıyorum işte bunların cevabını öğrenmeye çalışıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.