Şimdi Ara

5s’den j7 pro’ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.
    Uzun zamandır kullandığım iphone 5s cihazım var 4 yıldır kullanıyorum ve hala canavar gibi.
    Ama artık bir süre sonra bayıyor gerek küçük ekran gerek ios’un stabil arayüzü,şarj konusu felan sıkıldım artık bu nedenle uygun bir android cihaza geçmeye karar verdim sizde j7 pro bunun için uygun bir cihaz mıdır?
    Kullanan arkadaşlardan nasıl bir cihaz olduğu hakkında bilgi rica ediyorum.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung kasma yapar geçme 5s ile idare et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aklımda o vardı ama samsung’un yeni çıkardığı cihazlarla artık uzun kullanım sunabileceğini düşündüğüm için geçmeyi istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylak_Rookie

Benimde aklımda o vardı ama samsung’un yeni çıkardığı cihazlarla artık uzun kullanım sunabileceğini düşündüğüm için geçmeyi istedim.

Uzun kullanım olmuyor maalesef j7 pro 1 sene sonra çöpe atmalık bir cihaz

• Hocam kullanıcı yorumlarını oku ona göre karar ver. Bende İ6 dan J7 Prime modeline geçmeyi düşünüyorum.

• Selamlar dostum,

J7 prime kullanıyorum ve çok memnunum. (Daha önce iphone 5C kullanıyordum.) Sanırım 6-7 ay kadar oldu alalı, kasma vs.. olmuyor. Samsung bazı sorunları halletmiş. En iyi özelliği pilin çok çok iyi gitmesi. Wifi veya mobil veri hep açık, 1.5 gün çok rahat gidiyor. Kullanıma göre 2 güne çıktığı da oluyor.

Negatif yönleri de var tabiki ama bunları da fiyatına göre değerlendirmek lazım.

Örnek; Fotoğraf çok çok kaliteli değil fakat yeterli seviyede. Benim için gayet başarılı. Ekran Amoled değil bunu almadan önce bilmiyordum. Benim için en kötü yanı bu. Oyun oynamıyorum o yüzden oyun ile alakalı bilgi veremiyorum.

J7 Pro'ya gelirsek. Türk Telekom bayiisinde denk gelmiştim J7 Prime'ın biraz daha geliştirilmişi. Ekran, kamera ve pil biraz daha geliştirilmiş. (Amoled ekran vardı. Bu yüzden, pil tasarrufu ve görüntü kalitesi daha iyi olur J7 Prime'a göre) Android 7 sürümü yüklüydü, büyük ihtimal android 8 de alır. 3-4 sene çok rahat kullanırsınız diye düşünüyorum.

• By Fixed B kullanıcısına yanıt
    Açıklayıcı olmuş teşekkür ederim.

J7 pro da düşünülebilir .🤔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    6 ay önce açıldı
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Samsung kasma yapar geçme 5s ile idare et

Samsung s5 ten sonra kasma işini halletti s6 s7 J serisi C serisi bunlarda sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Samsung kasma yapar geçme 5s ile idare et

Samsung s5 ten sonra kasma işini halletti s6 s7 J serisi C serisi bunlarda sorun yok

Güncelleme sorununu halledemediler ama

Kafalarına göre giriş seviyesi deyip güncelleme kesiyorlar

Konu sahibi 5s ile devam etsin samsung çöplüğüne apple bin basar

• Samsung gayette kasma yapar daha dün ayıla bayıla note 5 alan arkadaşım cihazın kastığını söyledi

Ama samsung kadar yaygin ve ulasilabilir bir marka yok ben bile s7 almayi dusunuyorum (tabiki kasma olursa rom atacagim)

Rom islerinden anliyorsan halledilir kasma olayi

Bu arada j prolar yerine c5 pro c7 pro c9 pro öneririm

• 5s den daha iyi performans vereceği kesin.

Konu sahibi bence telefonu mağazadan incele içine oturmazsa başka modele bak. Donanımı kadar telefonun dış görünüşü ele oturuşu vs. de önemli.

• Hocam 1600 1700 vermektense 900-1100 arası sd625 li mi note 4x alın.

• Arkadaşlar 6s almaya karar verdim

Araştırmalarıma göre samsung kullanıcılarından bir sürü şikayet var s7 almayı düşündüm ama pixel kaybı, Amoled yanması felan aman aman uzak durmak lazım diye düşünüyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.