Şimdi Ara

5S ekran acildi yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yekzan

bence hakkı ücretsiz yapılmasıdır, çünkü sizinki kronik bir sorunun ilerlemiş hali gibi görünüyor.Ekran ve kasanın ayrılma bölgesinde darbe izi olmadığı halde parasıyla yapacak olursalar tüketici haklarına gitmenizi öneririm.İnşallah öyle olmaz ama olursa ben ekran esneme sorunu ile ilgili bulabildiğim tüm türkçe ve ingilizce kaynakların linkini atarım size,şikayet dilekçesi hazırlarsınız.

sorun 6 serisinde de devam ediyor maalesef, google da iPhone 5/5c/5s ya da 6 loose screen yada screen clicking problem diye aratabilirsiniz.Bir örnek;
    https://discussions.apple.com/thread/6553994

Hocam ALLAH razi olsun sizden beni bilgilendirdiniz umudum kaybolmustu herkes yapmazlar diyolar tuketici hakkina basvurucam en son care bi sansimi denicem yarin genpaya gidicem Hayirlisiyla bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Red Devil007 kullanıcısına yanıt
    Kasada darbe yoksa %99 değişim olur bulunduğunuz şehirde pupa varsa pupaya verin istanbuldaysanız apple storea götürün bu hatadan dolayı ben de 5s kullanırken değişim talep ettim ve sıfır cihaz geldi aynı şekilde kasada açıklık vardı bariz değildi ama vardı çpk kasmayın sizden kaynaklı değilse düşme darbe vs durumdan olmadıysa cihazınız değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Kasada darbe yoksa %99 değişim olur bulunduğunuz şehirde pupa varsa pupaya verin istanbuldaysanız apple storea götürün bu hatadan dolayı ben de 5s kullanırken değişim talep ettim ve sıfır cihaz geldi aynı şekilde kasada açıklık vardı bariz değildi ama vardı çpk kasmayın sizden kaynaklı değilse düşme darbe vs durumdan olmadıysa cihazınız değişir.

Ustam bursada var galiba pupa oraya gotursem olurmu?

• Adam para verdiği şey zarar gördü diye üzülmüş derdini anlatıyor diğerleri de diyor ki milletin çoluğu çocuğu ölüyor.Tamam cana gelmesindense mala gelmesi daha önemli dünyanın sonu değil.Fakat bu kadarına da pes,konuyu saptıranı gördüm ama bu kadarını görmedim. Bu nasıl bir bakış açısı ya, bir şeye canının sıkılması için, üzülmen için bir sevdiğini mi kaybetmen gerekiyor illa? Şu düşünce tarzına bak. Kıytırıktan bin lira telefon dediğiniz cihazın parasıyla 5 kişilik aile geçindiren var. Alın teriyle alınan bir kaleminiz kaybolsa canınız yanar, ama bekara koca boşamak kolay. Telefon konusuna gelirsek, Apple'a gidip bir gösterin bakalım ne diyecekler. Belki bu seneryoların hiçbirine gerek kalmaz ve yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckMolfred -- 2 Nisan 2015; 0:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Adam para verdiği şey zarar gördü diye üzülmüş derdini anlatıyor diğerleri de diyor ki milletin çoluğu çocuğu ölüyor.Tamam cana gelmesindense mala gelmesi daha önemli dünyanın sonu değil.Fakat bu kadarına da pes,konuyu saptıranı gördüm ama bu kadarını görmedim. Bu nasıl bir bakış açısı ya, bir şeye canının sıkılması için, üzülmen için bir sevdiğini mi kaybetmen gerekiyor illa? Şu düşünce tarzına bak. Kıytırıktan bin lira telefon dediğiniz cihazın parasıyla 5 kişilik aile geçindiren var. Alın teriyle alınan bir kaleminiz kaybolsa canınız yanar, ama bekara koca boşamak kolay. Telefon konusuna gelirsek, Apple'a gidip bir gösterin bakalım ne diyecekler. Belki bu seneryoların hiçbirine gerek kalmaz ve yardımcı olurlar.

Hocam istanbula gitme durumum zor gibi ama yarin bursa pupaya veya genpaya goturcem cihazi calisiyor cihaz suan cihazdan yaziyorum ama baya bi acik var dokununca belli oluyor ve ayrica soylediklerinize harfiyen katiliyorum. Para kolay kazanilmiyor herif konuyu sapitmis resmen.

• quote:

Adam para verdiği şey zarar gördü diye üzülmüş derdini anlatıyor diğerleri de diyor ki milletin çoluğu çocuğu ölüyor.Tamam cana gelmesindense mala gelmesi daha önemli dünyanın sonu değil.Fakat bu kadarına da pes,konuyu saptıranı gördüm ama bu kadarını görmedim. Bu nasıl bir bakış açısı ya, bir şeye canının sıkılması için, üzülmen için bir sevdiğini mi kaybetmen gerekiyor illa? Şu düşünce tarzına bak. Kıytırıktan bin lira telefon dediğiniz cihazın parasıyla 5 kişilik aile geçindiren var. Alın teriyle alınan bir kaleminiz kaybolsa canınız yanar, ama bekara koca boşamak kolay. Telefon konusuna gelirsek, Apple'a gidip bir gösterin bakalım ne diyecekler. Belki bu seneryoların hiçbirine gerek kalmaz ve yardımcı olurlar.

1000 lira maaşla çalışmasını kim söyledi? Eğer bir problemi varsa eyvallah allah yardımcısı olsun, ama eli ayağı gözü kulağı sağlam ve 1000 lirayla çalışıyosa sorun ondadır, bugün 16 yaşında çocuklar 2 3 bin lira alıyor, kolay işte çalışırsan tabi 1000 lira alırsın, ha herşeyi geçtim senin duruöun ortada ne diye 3 tane çocuk yapıyosun ? Biraz mantıgınızı kullansanız üşke bu halde olmaz, o adam tembel çalışmıyor,ocumların geleceğini süşünmüyor diye 1000 liraya çok para dedin ya ben senin gibilerle tartışmaya bile girmem
    İyi geceler

Hiç vakit kaybetmeyin pupaya gönderin. kutusunu istiyor cihazın o da kargoda hasar olmasın diye bi kutu ayarlayın kendi kutusu olması şart değil. Fatura şart değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Hiç vakit kaybetmeyin pupaya gönderin. kutusunu istiyor cihazın o da kargoda hasar olmasın diye bi kutu ayarlayın kendi kutusu olması şart değil. Fatura şart değil.

Peki kardesim söylediklerini yapacagim yarin en kisa zamanda bi kutu bulmam gerek sadece ALLAH sizi daima mutlu etsin kardesim yardimlarin icin cok sağol adamsin :)

• Allame12 A kullanıcısına yanıt
    Helal yoldan kazanıldıysa 1 lira da olsa zor kazanılmıştır. At gözlüklerini çıkardığın zaman tekrar konuşalım.1000 lira bana göre para değil bu devirde 1000 lira para değil tamam o konuda haklısın fakat ben 16 yaşında 3.000 lira kazanan görmedim. Söyle öyle para veren bi yer varsa biz de okulu işi bırakıp orada çalışalım.

• quote:

Helal yoldan kazanıldıysa 1 lira da olsa zor kazanılmıştır. At gözlüklerini çıkardığın zaman tekrar konuşalım.1000 lira bana göre para değil bu devirde 1000 lira para değil tamam o konuda haklısın fakat ben 16 yaşında 3.000 lira kazanan görmedim. Söyle öyle para veren bi yer varsa biz de okulu işi bırakıp orada çalışalım.

Kadıköyde herhangi bi bar meyhane tarzı yerde garsonluk yaparsan 3 binide geçer maaşın, tabi zor iş, işine gelirse

• ChuckMolfred kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün genpaya götürdüm cihazi ekran degisir kasa degisir ama dedi garanti oldugundan ücretli degisim olur dedi ne kadar dedim 1080 lira dediler. Fiyati duyunca bogazim dügümlendi sizce bu paraya yeni cihaz almak mantiklimi benim cihazi olu fiyata aliyolar sanki

• Konuyu takip ediyordum.bu kadar değişim umuduyla gidipte 1080 lira demeleri çok kötü olmuş.Benim bildiğim kasada sorun yoksa değişim yapılır.Ama umutsuzluğa kapılma Hakkını ara 20 kez ret Alıp 21 de değiştiren var
    Uzun iş ama Uğraş istiyor.tüketici haklarına başvurmanı öneriyorum.Allah kolaylık versin kardeşim.İşallah iyi bişeyler olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Coastr

Konuyu takip ediyordum.bu kadar değişim umuduyla gidipte 1080 lira demeleri çok kötü olmuş.Benim bildiğim kasada sorun yoksa değişim yapılır.Ama umutsuzluğa kapılma Hakkını ara 20 kez ret Alıp 21 de değiştiren var
    Uzun iş ama Uğraş istiyor.tüketici haklarına başvurmanı öneriyorum.Allah kolaylık versin kardeşim.İşallah iyi bişeyler olur

İNSALLAH kardesim sağolasin dedigim gibi bazi daleveracilarilari degistiriyolar senin benim gibi durustlerle ugrasmak istemiyo garantiler.

GenPa yerine Apple Store'a götürün bir de orada baksınlar.

• quote:

GenPa yerine Apple Store'a götürün bir de orada baksınlar.

Sordum hocam ordaki gorevli kiza ama ordada aynisini yapicaklar dedi.

• 1080 lira yenisine vermeyin, biraz daha zorlayın tüketici hakları vb deneyin gerekirse. Yazık günah yok yere 1080 lira oraya vereceksiniz.

• quote:

1080 lira yenisine vermeyin, biraz daha zorlayın tüketici hakları vb deneyin gerekirse. Yazık günah yok yere 1080 lira oraya vereceksiniz.

Haklisiniz hocam öğrenci adama bu para cok koyuyor simdilik boyle kullanicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Allame12

Adama bak çok kötü durumdaymış
    Bugün insanların çocugu şehit oluyor, adam 10 yaşında çocugunu arkada bırakıp gözünü dünyaya kapatıyor,
    Millet ne acılar çekiyor
    Ama senin kıytırıktan bin liralık telefona bişey oldu diye sen kötü durumdasın dimi
    Hayat size güzel
    Daha acı nedir bilmiyorsunuz

Belki bu adamda başkalarının ağzının kokusunu Çekerek veya onlara Karşılık vermeyerek çalışarak Aldı telefonu konuyu nerelere çekiyorsunuz

• Arkadaslar apple store'ye götürsem zorluya ücretlimi yaparlar ekrani ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.