Bildirim
5S ekran acildi yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel cok kötü durumdayim genpa degisim yaparmi ? -
kendi hatan ve genpa degisim yapacak
Edit : ne insanlar var -
quote:
Orijinalden alıntı: lifevita
kendi hatan ve genpa degisim yapacak
Edit : ne insanlar var
Nasil kendi hatam bilader ?? Telefonu aldimdan beri sol ust ekran oynama yapiyodu zaten bugun tam cikti iste.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Devil007 -- 1 Nisan 2015; 21:57:18 > -
Durduk yere acilma yapiyo ve 1 yil sonra degisim istiyosunuz .
sen al telefon ile top oyna sonra degisim iste -
quote:
Durduk yere acilma yapiyo ve 1 yil sonra degisim istiyosunuz .
sen al telefon ile top oyna sonra degisim iste
Ya kardesim yardimci olmicaksan git surdan bilip bilmeden konusuyosun kilifindan bile cikartmiyorum telefonu o kadar titizim. -
Adama bak çok kötü durumdaymış
Bugün insanların çocugu şehit oluyor, adam 10 yaşında çocugunu arkada bırakıp gözünü dünyaya kapatıyor,
Millet ne acılar çekiyor
Ama senin kıytırıktan bin liralık telefona bişey oldu diye sen kötü durumdasın dimi
Hayat size güzel
Daha acı nedir bilmiyorsunuz -
Haklisin ama bu konu ile ne alakasi var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Allame12
Adama bak çok kötü durumdaymış
Bugün insanların çocugu şehit oluyor, adam 10 yaşında çocugunu arkada bırakıp gözünü dünyaya kapatıyor,
Millet ne acılar çekiyor
Ama senin kıytırıktan bin liralık telefona bişey oldu diye sen kötü durumdasın dimi
Hayat size güzel
Daha acı nedir bilmiyorsunuz
Bu neyin kafasini yasiyo ya??
Senin kucuk dedigin sey icin ben 2 ay calistimda aldim yazik günah degilmi ya onca uc kagitcilarin cihazini yeniliyolar benimkini degistirmezler Adalet iste bu. -
Bence sen ekran kople cikana kadar kullan sonra genpa degisim yapar -
quote:
Bence sen ekran kople cikana kadar kullan sonra genpa degisim yapar
Usta dalga gecme ya vallahi cok uzuluyorum. Gerekirse parayla degisim isticem. -
quote:
Haklisin ama bu konu ile ne alakasi var ?
Görmüyomusun bilader adamın telefonun ekran ı açılmış artık ne olmuşsa sırf bu sebepten çok kötü durumdayım diyor, sanırsın evlat acısı çekiyor -
Cok gec kalmissin ucretsiz degisim icin
Ust verecegine model yukselt derim . -
Ama adam emek etmis almis haklisiniz evlat acisi gibi feryat ediyor cok abartiyor ilgi cekmek sanirim amaci -
quote:
Cok gec kalmissin ucretsiz degisim icin
Ust verecegine model yukselt derim .
Degisimden gectimde en azindan ekrani degistirmezlermi usta ya ? -
Ucretli önarm yaparlar apple'yi ara sor bi ne kadar istiyorlar -
Usta beni anladigin icin cok tesekkur Ederim sana öncelikle apple yarin arayacagim İNSALLAH cok istemezler ya -
Öncelikle geçmiş olsun, ekran esneme sorunu bildiğim kadarıyla 5 serisinde başlayıp 6 serisinde devam eden kronik bir sorun.Sizinki de en ileri safhası sanırım,ikinci ellerde epeyi açık olanları görmüştüm.Eğer ekranın ayrıldığı yerden darbe yoksa bence garanti kapsamında değişme şansı var. Ekran esneme sorunu ile giden bir kaç arkadaşa apple da kesik simkart kullanıp kullanmadıkları sorulmuş,ben buna ihtimal vermiyorum ama sizin kartınız orjinal nano mu yoksa kesik miydi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: yekzan
Öncelikle geçmiş olsun, ekran esneme sorunu bildiğim kadarıyla 5 serisinde başlayıp 6 serisinde devam eden kronik bir sorun.Sizinki de en ileri safhası sanırım,ikinci ellerde epeyi açık olanları görmüştüm.Eğer ekranın ayrıldığı yerden darbe yoksa bence garanti kapsamında değişme şansı var. Ekran esneme sorunu ile giden bir kaç arkadaşa apple da kesik simkart kullanıp kullanmadıkları sorulmuş,ben buna ihtimal vermiyorum ama sizin kartınız orjinal nano mu yoksa kesik miydi acaba?
Kesik sim yani nano hocam orginalden oyle degil ama bununla ekran alakasiz gibi geliyor banada ustam İNSALLAH dediginiz gibi olur ya ekranda darbe izi yok. -
bence hakkı ücretsiz yapılmasıdır, çünkü sizinki kronik bir sorunun ilerlemiş hali gibi görünüyor.Ekran ve kasanın ayrılma bölgesinde darbe izi olmadığı halde parasıyla yapacak olursalar tüketici haklarına gitmenizi öneririm.İnşallah öyle olmaz ama olursa ben ekran esneme sorunu ile ilgili bulabildiğim tüm türkçe ve ingilizce kaynakların linkini atarım size,şikayet dilekçesi hazırlarsınız.
sorun 6 serisinde de devam ediyor maalesef, google da iPhone 5/5c/5s ya da 6 loose screen yada screen clicking problem diye aratabilirsiniz.Bir örnek;
https://discussions.apple.com/thread/6553994
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 1 Nisan 2015; 23:56:11 >
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- kredi kartı numarası kredi kartı tipiyle eşleşmiyor
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- kamera lens koruyucu yorumları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X