Şimdi Ara

Samsung Note 2 Kapandı Açılmıyor, Şarj Olmuyor (PERT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon bir anda dondu ve kendine hiçbir şekilde gelmedi. cpu ısınmıştır. kendine gelsin diye bekledim ama durum değişmedi. kapatmayı denedim, telefon hiçbir tepki vermedi.

sonunda pili çıkarttım ve güç tuşuyla cihazı tekrar açmaya çalıştım. bu durumda da telefon samsung note 2 yazısında, siyah ekranda kaldı. ben de 3 tuş ile format çekmeye çalıştım.

üç tuş yönteminde,
    ses tuşuna alta basınca yeşil android adamı çıkıyor, ekranda da odin mode yazıyor ve downloading... ekranında donuyor telefon.
    (cihazımda root yoktu)

2 saattir cihazı diriltemedim. sonunda telefon hiç açılmaz hale geldi. cihaz şarj olmuyor. hiçbir tepki vermiyor.

telefonun bir anda yaşamsal fonksiyonları durdu ve resmen öldü ne yapmamız lazım. çözüm bulabilecek veya ankara'da tamir edebilecek biriler var mı.

• Yazilim cokmus download yani sizin tabirinizle yesil android adama giriyorsa sıkıntı yoktur rom atilacaktir eger daha once atmadiysaniz ellemeyin herhangi bir telefoncuda 15 dakikalik bir istir fiyati ise 15 liradan fazla olmaz olursa dolandiricidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.471

Yazilim cokmus download yani sizin tabirinizle yesil android adama giriyorsa sıkıntı yoktur rom atilacaktir eger daha once atmadiysaniz ellemeyin herhangi bir telefoncuda 15 dakikalik bir istir fiyati ise 15 liradan fazla olmaz olursa dolandiricidir

maalesef şu an girmiyor. hiçbir şekilde açılmıyor cihaz.
  • bilgisi olan var mı?
  • Baska bir batarya ile deneyin s3 mini vardi ondada olmustu satin almayin deneyin telefoncuda yada tanidik birinden eger acilirsa degistirirsin bataryani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.471

Baska bir batarya ile deneyin s3 mini vardi ondada olmustu satin almayin deneyin telefoncuda yada tanidik birinden eger acilirsa degistirirsin bataryani

denedim. zaten bataryalık bir durum değildi. telefonda hiçbir çalışma belirtisi kalmamıştı. muhtemelen 3 tuş modunda telefonu fazla zorlayıp anakartı yaktım
  • Fazla bilgim yok ama sp flash tool gibi programlarla düzeltilebiliyor diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emmc chip yanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.