Şimdi Ara

5S Genpa değişim kararı ! !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değişim kararı çıktı 11 nisan da. Eğer 20 iş gününü geçerse yeni kutulu cihaz talebinde bulunabilir miyim ? Turkcell den faturamın üzerine aldım. Para iadesi talep edersem ne gibi sonuçlar çıkar ? Gelecek olan cihaz swap cihazı olacağı için ben düşünüyorum ki 20 günü geçince direk gidip kutusuyla değişim isteyeyim ne dersiniz bu durumlara ?

• Hacim genpa ya neden gittinki?
    Apple store a gitseydin 15 dakikada degisirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    hocam uzakta okuyorum çünkü gidemem. sorularımın cevabını bilen yok mu ya?
  • Hocam telefonun arızalandığından beri bir sürü konu açtın her konuda sorduklarını yanıtladı arkadaşlar(ben bile)....

Ancak bu sürecin her aşamasında yeni konu açnak yerine tek konudan devam etseydin daha iyi olmazmıydı, nedir bu yeni konu açma hevesi?

EDIT: Hocam amacım sataşmak falan değil yanlış anlama sakın, bu işi çok ciddiye aldığın için takılıyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 24 Nisan 2014; 20:37:47 >
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    Daha iyi olmazdı. ben takıntılı birisiyim ne yapayım böyle beklemek canımı çok sıkıyor !
    bari bu sorumu da cevapla sana zahmet !
  • Bildiğim kadarıyla yazayım o zaman....

Yasal süreç dolunca iade talep etme hakkın var ancak taahhüt işin içine girdiğinde olay değişiyor. diğer yollarla nakit kredi kartı vb. alınmış cihaz olsaydı yine biraz uğraşırdın ancak sonunda iade edip paranı alabilirdin. Taahhüt söz konusu olunca bu süreç çok daha uzayacak ve yıpratıcı olacaktır hiç tavsiye etmiyorum.

Kutulu değişim konusunda da adamlar zaten değişim yapacaklarını söylediler sana, şimdi gidipte yok kutulu yok kutuuz falan kime nasıl anlatacaksın, buna da değmez bence..

En mantıklısı Apple'ı ara durumu anlat en kısa sürede cihazın sana ulaşması için gereken neyse yapacaklardır

Bu linkteki mesajı incelersen Apple'ın yaptırımını daha iyi anlarsın : http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=90985530

• echelon34 kullanıcısına yanıt
    nezaketinden dolayı sana teşekkür ederim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlygn

nezaketinden dolayı sana teşekkür ederim!

Kardeş Sormuşsun ama telefonun kaç günde geldiğini yazmamışsın. Yazarsan biz ve bizden sonra göndericeklerde bilgi sahibi olurdu.Kardeş Sormuşsun ama telefonun kaç günde geldiğini yazmamışsın. Yazarsan biz ve bizden sonra göndericeklerde bilgi sahibi olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.