Şimdi Ara

5s mi G3 mü note3 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alacağım ancak çok kararsızım berbat bir sony deneyimim oldu xperia p kullandım ve sürekli sorun çıkaran bir telefondu. Tekrar sony e güvenemiyorum. İphone 5S, Note 3 neo ve LG G3 bunlardan birisini düşünüyorum ne önerirsiniz?

• Butceniz ne kadar?
    Note 3 neo 1000 lira iken
    5s 2000 civari.
    Bence 1300 e g3 32 alin gecin yada daha yuksek butceniz varsa note 4 alin
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    ikinci el 5s baktım 1200 civarı temiz 3-4 aylık . ayı şekilde note 3 ler 900 lira g3 lere bakamadım fiyatlar yakın geldi o yüzden 2 sene falan kullanabileceğim sağlam bir telefon arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antifb1 -- 12 Ocak 2015; 1:04:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antifb1

ikinci el 5s baktım 1200 civarı temiz 3-4 aylık . ayı şekilde note 3 ler 900 lira g3 lere bakamadım fiyatlar yakın geldi o yüzden 2 sene falan kullanabileceğim sağlam bir telefon arıyorum
    Sony neden istemiyorsunuz hocam?
  • Innovative kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi Xperia P kullandım çok sorun yaşadım hatta androidden soğudum o yüzden ios düşünüyorum daha çok bilemedim ama kararsızım 5s in de şarjı az gidiyor diyorlar arada kaldım
  • antifb1 A kullanıcısına yanıt
    Z3 Compact kullanıyorum, en ufak sıkıntım yok, tavsiye de ederim eğer sony için fikriniz değişirse
    z3 compactın fiyatı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    1500-1600 civarı
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

z3compactada bır gozatın azızım,yararınıza olur bahsettıgınız cıhazlardan ustundur,saglamdır ve performansla bataryayı bır arada alıyorsunuz 2 yılda guncelleme alır.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    bataryadan yana zaten android düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra yavaşlama donma olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antifb1

bataryadan yana zaten android düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra yavaşlama donma olur mu?
    o eskı modellerdeydı suankı ust modeller zaten gayet stabıl helede androıd 5 alcaklar dahada sanslı bu acıdan z3comapct uzun surelı ıyı bır secım olacaktır azızım.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    peki teşekkür ederim
  • Z3compact ucundende daha guzel bir secim olur bence.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    evet kararımı verdim z3compact alcam yarın inşallah
    Note 3
  • freestyleminds kullanıcısına yanıt
    geç kaldın malesef :) yine de teşekkürler
    Hayırlı olsun kardeş, z3 compact aldığını tahmin ediyorum. Güzel cihazdır. Her ne aldıysan Allah güle güle kullanmak nasip etsin önemli olan o.
  • freestyleminds kullanıcısına yanıt
    yarın alacağım, note 3 de düşündüm ama ekranı büyük z3 compactı beğendim bakalım hayırlısı,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.