Bildirim
5s mi G3 mü note3 mü?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Butceniz ne kadar?
Note 3 neo 1000 lira iken
5s 2000 civari.
Bence 1300 e g3 32 alin gecin yada daha yuksek butceniz varsa note 4 alin -
ikinci el 5s baktım 1200 civarı temiz 3-4 aylık . ayı şekilde note 3 ler 900 lira g3 lere bakamadım fiyatlar yakın geldi o yüzden 2 sene falan kullanabileceğim sağlam bir telefon arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antifb1 -- 12 Ocak 2015; 1:04:35 > -
Sony neden istemiyorsunuz hocam?quote:
Orijinalden alıntı: antifb1
ikinci el 5s baktım 1200 civarı temiz 3-4 aylık . ayı şekilde note 3 ler 900 lira g3 lere bakamadım fiyatlar yakın geldi o yüzden 2 sene falan kullanabileceğim sağlam bir telefon arıyorum -
dediğim gibi Xperia P kullandım çok sorun yaşadım hatta androidden soğudum o yüzden ios düşünüyorum daha çok bilemedim ama kararsızım 5s in de şarjı az gidiyor diyorlar arada kaldım -
Z3 Compact kullanıyorum, en ufak sıkıntım yok, tavsiye de ederim eğer sony için fikriniz değişirse -
z3 compactın fiyatı nedir? -
1500-1600 civarı -
teşekkür ederim -
-
z3compactada bır gozatın azızım,yararınıza olur bahsettıgınız cıhazlardan ustundur,saglamdır ve performansla bataryayı bır arada alıyorsunuz 2 yılda guncelleme alır.quote:
Orijinalden alıntı: Innovative -
bataryadan yana zaten android düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra yavaşlama donma olur mu? -
o eskı modellerdeydı suankı ust modeller zaten gayet stabıl helede androıd 5 alcaklar dahada sanslı bu acıdan z3comapct uzun surelı ıyı bır secım olacaktır azızım.quote:
Orijinalden alıntı: antifb1
bataryadan yana zaten android düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra yavaşlama donma olur mu? -
peki teşekkür ederim -
Z3compact ucundende daha guzel bir secim olur bence. -
evet kararımı verdim z3compact alcam yarın inşallah -
Note 3 -
geç kaldın malesef :) yine de teşekkürler -
Hayırlı olsun kardeş, z3 compact aldığını tahmin ediyorum. Güzel cihazdır. Her ne aldıysan Allah güle güle kullanmak nasip etsin önemli olan o. -
yarın alacağım, note 3 de düşündüm ama ekranı büyük z3 compactı beğendim bakalım hayırlısı,
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- internetten telefon alınır mı
- samsung a15 alınır mı
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- device health services nedir
- secure folder nedir
- telefon tavsiyesi 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X