Şimdi Ara

5s neden daha karizmatik ve ağır görünüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone 6 yı sattım 5s 64 gb gold kullanıyorum,şiddetle tavsiye ederim,garantide bitti yakında 3200 mah japonyadan pil getittirip taktıracağım :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6S kullanıyorum ama 5s kasa olarak ayrı bir güzel ve karizma. Huawei p8 aynı şekil ama daha ince ve daha zarif. İnşallah iPhone 7 bu tipte çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende 5s gold kullanıyordum ama 6s plus uzay grisi aldım. 5s in tüm havası gitti

• ben ilk 4s ile başladım iphone kullanmaya, sonra 5 aldım il zamanlar hiç alışamadım ekranı uzun geldi elime falan. sonra 6 aldım 6yı 1 seneden fazla zamandır kullanıyorum ama 5i görüp elime alınca işte telefon bu diyorum her seferinde hem kullanım kolaylığından ötürü hemde kenarlarının köşeli olması daha iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

6 silver kullanıyorum ama kesinlikle 5s daha karizma hatta bazen satıp 5s alsam mı diye düşünüyorum

Hocam bende de siyah 6 var satıp 5s alayım diye düşünüyorum. Acaba 5s in kaç sene daha ömrü vardır

• Bende 6 var ama evet iphone 5 in kasasi ozellikle siyahi cok karizmatik

• 5 se yerleri inleticek
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

5 se yerleri inleticek

Yok be hocam o telefon şov biraz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İntizam

quote:

5 se yerleri inleticek

6 s in mini yani gibime geliyorr
  • quote:

quote:

quote:

5 se yerleri inleticek

Özellik olarak çıkan haberlere göre 6s den aşağı seviyede olacak ama apple neyin peşinde bekliyoruz bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 se yerleri inleticek

Özellik olarak çıkan haberlere göre 6s den aşağı seviyede olacak ama apple neyin peşinde bekliyoruz bakalım

bu ürünün her türlü parca ve aksesuarları fazlasıyla var yani stok olarakta işte bu yüzden diyorum show yapacaklar

• EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Sahsen 6 ile batirdi apple tasarimi sok oldum yani appledan boyle vasat cop tasarim gormek
    6s tanitilirken abd deydim istesem alirdim ama gittim 5s aldim neden cunku 5s gerckete efane tasarima sahip tabi hiz olarak durum ayni degil ama siyaha katilmiyorum cunku bi urunun cizgileri ancak acik renkte tam belli olur beyaz bi lambo ile siyah lamboya baktigindada farki anlarsin o yuzden beyaz iphone candir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en çok 3Gs i severdim piano black bombeli arkası ve çelik çerçevesiyle çok görkemliydi. 4 de kullandım ama o zamanlar büyük ekranlı samsung modası vardı ve küçük ekranda çokda keyif alamamıştım bide önü arkası cam sanki kırıldı kırılıcak gibi his vardı hep şimdide 6 kullanıyorum full metal yamulucak ezilicek diye kılıfdan çıkaramıyorum. Sanırım 3G yi özledim çok başarılıydı.

• 5s keskin köşeli son,touch idli ilk iPhone modeli o yüzden bende de yeri ayrıdır.İlk çıktığında almayı çok istedim ama 6s kısmet oldu.

• Apple nasıl iPhone 6 tasarımını böyle çıkardığına anlam veremiyorum. İlk 1 ay şaka yaptık diyecekler diye ummuştum ama öyle olmadı. Umarım 7'nin tasarımı hoş olurda 6 gibi düz yerde sallanmadan duramayan bi tasarım hatasından kurtuluruz.
  • Bana göre de Apple'ın en şık telefonu 5s uzay grisi

• Banada öyle geliyor , özellikle 5'in siyah'ı çok hoşuma gidiyor.
  • ios 6 yüklü siyah iPhone 5 gibisi yok bana kalırsa.
  • ip 5s
    6ya geçtim ama hala unutamadım
  • ben iphone tasarımlarını genel olarak beğeniyorum beyaz renk bana daha hoş geliyor gümüş olan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.