Şimdi Ara

5s neden daha karizmatik ve ağır görünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünüyorum da, insan takım elbise de giyse spor da giyinse elinde bu telefon bi farklı görünüyor.Özellikle de siyah renk. Sosyal hayatta, arkadaş gruplarında veya yolda gördüğümüz insanlarda 6 lar, pluslar ne biliyim hızına özelliklerine bişey diyemem tabi ama o 4s lerin, 5 lerin verdiği ağırlığı nedense onlarda göremiyorum. Bana hep genç kız veya çok genç erkekler için üretilmiş, birazda samsungvari gibi görünüyorlar.
    Belki bana sen ne anlarsın falan diceksiniz ama 4 kasaların bile o kenarları, ebatları, simsiyah camla gri metalin yansımaları falan ciddi anlamda daha tok bi cihaz.

Ama yeni algısı ağır bastığı için yüzde 90 ımıza 6 lar daha şık gelir, normal.

Bu arada samsung kullanıcısıyım. Apple ın tez zamanda batmasını diliyorum :) 4 veya 5 kullanmıyorum. Sadece gözlemlerimi aktardım.

• bende 6 var uzay grisi ama dediğin gibi nedense banada 5s çok daha şık görünüyor.
  • Benim için efsane olan 4s. 5 kötü ama 5s'i beğeniyorum nedense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam 5s 5 4 4s modelleri çok daha şık ve güzel görünüyor bende 6s uzay grisi kullanıyorum ama o 5s uzay grisinde ki karizmayla alakası bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten 5s siyahı felan süper ya

• Yuvarlatılmış kasadan (kenarlardan) kaynaklanıyor. Dediğiniz gibi kadın telefonu gibi olmuş 6, 6s
    Em şık İPhone uzay grisi 5s dir net. Ardından 4s gelir ama günümüzde küçük kalıyor 4s

• 5s efsanedir efsane kalacak. Ama gerçekçi olmak lazım 6s gibi bir canavar var ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntizam -- 13 Şubat 2016; 15:57:08 >
  • Hız olarak ve dediğiniz gibi ağırlık hoşluk durus olarak gerçekten 5S ayrıdır katılıyorum

• 6s kullanırken arkadaşa gidip 5s aldık uzay grisi. Yok böyle bir karizmatiklik, daha önceki yıllarda 5s kullanmıştım ama gold rengini kullandıgım için uzay grisine hiç bakmamıştım. Elimde 6s olmasına ragmen kullanım ergonomisi ve tasarımı ile 5s'i hep begenmişimdir zaten ama uzay grisinin karizması beni cihaza resmen aşık etti. Nitekim 6s'i satınca aklıma gelen ilk cihaz uzay grisi 5s almak oldu. Şuan gayet keyifle kullanmaktayım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 5s degil siyah iphone 5.

• Fakirler damlamış
    Şaka bir yana siyah 5s ler cidden sağlam. Ama 6s siyah da çok hoş
  • kenarları oval telefonları bir türlü sevemedim
  • İphone 6 mı satıp 4s e geçtim kalite hissiyatı bam başka

• 4s'i tasarım ve kalite anlamında geçebilen bir telefon üretilmedi. Hatta 6 ve 5 serilerinden bile daha iyi özellikle hoparlör konusunda. Apple'ın zirvesi...

• 6 silver kullanıyorum ama kesinlikle 5s daha karizma hatta bazen satıp 5s alsam mı diye düşünüyorum

• 5s ile iphone zirve yaptı çünkü.

• 6 var bendede, katılıyorum 5s'in havası başka arada sırada neden 5s almadım ki? diyorum.
  • 4s efsaneydi.

• e alın 5s mm'de 1350 lira şu an,

• Malzeme kalitesi ve şıklık 4s ve 5s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.