Şimdi Ara

5s parmak izi okuyucusu tamir/değişim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5s in home tuşu bozuldu. parmak izi de çalışmıyor. touch id bu cihazda etkinleştirilemiyor diyor. gittigidiyordan veya benzeri bir siteden alacağım home tuşu ile parmak izi de çalışır mı? yada şöyle sorayım parmak izi okuyucu için home tuşu almam yeterli mi ?

• Hayir calismaz

Touch ID ile anakart baglantili o yüzden başka bir tus taksaniz dahi parmak izini okumaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım daha çok dokunmatik ekran değişiminden sonra bu touch ID sorunu çıkıyor.
    Ben şifre kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda 1 yıllık swap değişim cihazı. Touch id arada bir kendi kendine bozuluyor. 1 hafta çalışıyorsa 3 hafta yok. Herhangi bir darbe ya da tamirde görmedi. Kronik bir sorun mu acaba. Çünkü birkaç kişide daha duydum çalışmadığını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Benim telefonda 1 yıllık swap değişim cihazı. Touch id arada bir kendi kendine bozuluyor. 1 hafta çalışıyorsa 3 hafta yok. Herhangi bir darbe ya da tamirde görmedi. Kronik bir sorun mu acaba. Çünkü birkaç kişide daha duydum çalışmadığını

Benim 6s de 3 aylık daha. Ara sıra Benimki de parmağı okumuyor. Tuşu siliyorum düzeliyor öyle de deneyin.
  • temizleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.