Şimdi Ara

5s parmak okuyucu sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 5s e parmagı tanıtıyorum bır okuyor bır okumuyor nedenı nedır ? apple den randevu alamıyorum da gece gırdım doluydu bana yardımcı olabılırmısınız ıstanbulda arkadaşım var o akasyayada zorluyada goturebılırım dedı persembe gununu randevu alma sansımız yarmı yardım edermısınız

• just_jan J kullanıcısına yanıt
    Benim 5s'te de bu sorun vardı. Ellerim kuru olsa bile bazen okumuyordu. Zorlu'da teelfon başka bir sebepten dolayı değişti. Şimdi hiç sıkıntı yok. Nazar değmesin.
    Eğer eliniz ve okuyucu temizken de okumuyorsa donanımsal sıkıntı vardır. Apple Store'a görünün derim.
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    hocam ozellıkle yıkıyorum kurutuyorum telefonu sılıyorum okuyor sonra okumaz oluyor tekrar temızlıyorum yıne okumuyor canı ısteyınce okuyor benımkı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: just_jan

hocam ozellıkle yıkıyorum kurutuyorum telefonu sılıyorum okuyor sonra okumaz oluyor tekrar temızlıyorum yıne okumuyor canı ısteyınce okuyor benımkı :)

Tamam benimki de öyleydi son zamanlarda... Şimdiki çok rahat okuyor, daha bir kez tekrar deneyin demedi. :)
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    hocam zorludan aldım telı yanlız sıra alamıyorum randevu ıcın nasıl yapıcaz bılmıyorum canakkalede yım ben arkadasım var ıstanbulda o goturucek te ne zorluda ne akasyada randevu yokkı :)
  • güncel
  • Aynısı bendede var gibi parmaktaki etleri yiyorum ama başka parmağıda okumuo
  • Eliniz yağliysa ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Eliniz yağliysa ondan olabilir
    dataacses sorunu olabilir restore ettin mi restore etmeyi dene eğer düzelmesse servise
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

dataacses sorunu olabilir restore ettin mi restore etmeyi dene eğer düzelmesse servise

Bende de aynı sorun var,Restore işe yaramadı maalesef.Cihazım yurt dışı götürsem ücretsiz servis olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiGaHaGi

quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

Bende de aynı sorun var,Restore işe yaramadı maalesef.Cihazım yurt dışı götürsem ücretsiz servis olurmu acaba?

Alıntıları Göster
    Benim bir 5s te de vardı bu 5s lerde kronik olabilir bu sorun.
  • quote:

merhaba arkadaşlar 5s e parmagı tanıtıyorum bır okuyor bır okumuyor nedenı nedır ? apple den randevu alamıyorum da gece gırdım doluydu bana yardımcı olabılırmısınız ıstanbulda arkadaşım var o akasyayada zorluyada goturebılırım dedı persembe gununu randevu alma sansımız yarmı yardım edermısınız

benim iphone 6 dada öleydi dostum bozuk diye tırsmadım çünkü 5s dede yaptığım gibi en çok kullandığım parmağın 3 farklı yerini tanıttım 1 diğer baş parçağımı birde kulandığım işaret parmağımı okutturdum ama en çok kullandığımı 3 kere bi sorun yok valla takır takır açıyor dene derim değişime gidicek bi sorun değil gibi
  • hocam benımkı ara da okuyor arada okumuyor:)
  • hocam ıkı kez tanıttım bır parmagı ama olmadı
  • yasinim88 kullanıcısına yanıt
    hocam restore denedım olmadı
  • quote:

hocam restore denedım olmadı
    ayarlar / gizlilik / tanılar ve kullanıma gir tanılar verisine bak orda bir sorun yazıyomu
  • yasinim88 kullanıcısına yanıt
    3 tane var hocam
  • quote:

3 tane var hocam
    data acces yazıyomu yada touch ıd yazanları bi yazbakalım
  • Ayni sorun bende de vardı 1 hafta önce zorlu center'a götürdüm. Bir bayan arkadaş yardımcı oldu, ön ekranı tamamen değiştirdiler. Simdi hiçbir problem yok. Hatta eskiden parmak izi okuturken eziyet cekiyormuşum. Boyle bir Rahatlık yok kesinlikle Zorlu'ya götürün
  • Hatta 1 parmak izi okuturken 4 parmağımı da farklı farklı sekilde okutup kayıt etti. Denediğimde hepsini anında Açıyor :)) parmak izinde sıkıntı yaşayanlar bence götürmelerinde yarar var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.