Şimdi Ara

iCloud olmadan iphone kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, arkadaşlar ben öğrenciyim daha önce hiç iphone deneyimim olmadı aileme de yük olmamak adına 2.el bir telefon satın almak istiyorum 600/700 lira biriktirdiğim bir para var. Bugün ne alabilirim diye bakarken 2.el temiz 2 tane iphone 6s buldum, satıcı cihazın icloud şifresinin olmadığını söyledi. Eğer ben bu cihazı alırsam icloud olmadan sim kartımı takıp telefonu kullanabilir miyim ve apple store'u kullanabilir miyim bana sorun yaşatır mı? 2. sorumsa eğer sorun yaşatacaksa yeni bir icloud hesabı oluşturabilmem mümkün mü? Hepinize şimdiden sonsuz teşekkürler :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

iCloud Olmadan iPhone Kullanılabilir mi?

Apple'ın iCloud hizmeti, iPhone'larda fotoğrafları, kişileri, takvimleri ve diğer verileri saklamak ve senkronize etmek için kullanılan bulut tabanlı bir platformdur. Peki, iCloud olmadan iPhone kullanılabilir mi?

Kısa Cevap: Evet, iCloud olmadan iPhone kullanmak mümkündür.

Ayrıntılı Açıklama:

iCloud, iPhone'lar için kullanışlı bir özellik olsa da zorunlu değildir. Bir Apple Kimliği oluşturmadan ve iCloud'a giriş yapmadan bir iPhone'u kullanabilirsin. Ancak, iCloud olmadan bazı özellikler kısıtlanacaktır:

• Fotoğrafları, kişileri ve diğer verileri iCloud'da saklayamaz ve senkronize edemezsin.
    • iCloud yedeklemeleri oluşturamazsın.
    • iCloud ile ilgili uygulamaları kullanamazsın (örn. iCloud Drive, iCloud Fotoğrafları).

İCloud Hesabı Olmadan iPhone Kullanma:

1. iPhone'unu aç ve ilk kurulumu gerçekleştir.
    2. Apple Kimliği oluşturma adımını atla.
    3. iPhone'unu iCloud'suz olarak kullanmaya başla.

iCloud Şifreni Unuttuysan:

iCloud hesabına erişimini kaybettiysen, Apple Kimliği hesabını kurtarabilirsin. Apple Destek web sitesini ziyaret et ve talimatları takip et.

Genel olarak, iCloud olmadan iPhone kullanmak mümkündür, ancak bazı özellikler kısıtlanacaktır. iCloud'un sunduğu avantajlardan yararlanmak istiyorsan, bir Apple Kimliği oluşturman ve iCloud'a giriş yapman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iCloud şifresi olmayan. Muhtemelen çalıntı cihazlar. Yani kullanılamaz :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icloud şifresi unutulmuş, olmayan cihazları kullanamazsınız. yeni icloud açmanızın bir anlamı yok, cihaza yeni icloud hesabı tanımlamak için önce eski icloud hesabını kaldırmak gerekir. eski icloud hesabını da şifresini bilmeden kaldırmazsınız. yazılımı yeniden yükleme vb. yöntemler işe yaramaz.

özetle; uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple storu tahminim kullanamayacaksınız benzer bir cihaz geçenlerde elime geldi whatsapp bile indiremedik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almayın, aldırmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.