Şimdi Ara

5s sarj süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bataryanın durumu sizce nasıl? Birden böyle olmaya basladı. Ayrıca üstte borsa cıkıyor kullanımda hic kullanmıyorum
     5s sarj süresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temiz restore şart.

• 600 defa full sarj olmus hocam onla alakalı olabilir mi? Ama birden böyle kötülesti

• Kardeş iOS 8 stabilite acısından daha iyi olsa da daha çok şarjı tüketiyor . Ayrıca forumda bataryanın Hakk'ını vermek adi Altında bi Sürü konu açıldı . Inanma onlara . iPhone 5s kullanıyorum sürekli 3G acık olduğu için 5-6 saat gidiyo ancak şarjı . Tabi Kullanım çok önemli .
    Şöyle ki :
    ARada bir cebinden çıkarıp kullanırsan telefonu 5 saat civarı Kullanım Suresi alabilirsin .
    Ancak şarjdan çekip Aralıksız kullanırsan telefonu 3-4 saati ancak görürsün .
    Ayrıca 1570mah bataryayla 9-10 saat Kullanım aldım diyenlere inanıpta Can'ını Sıkma kardeşim
    Ancak eğer önceki kullaniminla su an ki kullanımın Arasında çok büyük fark varsa temiz bi restore atmanı öneririm

• Tabii zaten 1 seneyi geçti telefon benim beklenti 5 saat yeterli zaten dün restore ettim temiz iphone olarak suanda 4 saat üzerinde 20 sarjı var baya topladı hocam cok tesekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.