Bildirim
5S SERVİS YOK !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hat daha açılmamıştır,turkcell müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü? -
-
2 aydır aynı sim kartı kullanıyorum hiç bir sorun yok dünden beri oldu düzelmedi -
Yakın bir arkadaşım telefoncu ona verdim check up filan bişeyler yaptı benim telefon toplama gibiymiş sanırım 5s parmak izi okuuyucusu zaten çalışmıyordu batarya yan sanayi takmışlar kasa değişmiş ne olacak bilmiyorum işallah anakart ve işlemcide bir sorun çıkmaz bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim -
Nerden aldiniz cihazi hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avcılar marmara caddesinde bir telefoncudan -
Bu telefonculara güven olmaz A7 işlemciyi söküp A6 bile takarla ramini 512'ye düşürürler. 100-200 fazla verip içi rahat etmeli insanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun cihazda gibi. Keşke telefoncudan almasaydınız hocam ama iş işten geçmiş artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abartmiyorum hocam sana git oraya durumu izah et ya ücretsiz yapsin yada telefonu firlat suratina çık. -
Telefon çalışıyor gayet performanslı çalışıyor orda bi sıkıntı yok 2 ay boyunca kullandım dünden beri servis yok dedi arkadaşıma verdim telefoncu filan baya sıkıntılı dedi telefon -
Sorun cihazda hocam bugün batarya değişicek batarya yan sanayi takmışlar işallah yeni batarya takınca düzelir düzelmesse işlemciyle filan hiç uğraşılmaz -
servis yok problemini çözünce bende satmayı planlıyorum araba almak gibi aynı 2010 model linea almak var 2003 model bmw almak var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X