Günlük kullanıcıdan kastım şu şekilde; -Saate bakmak için. -Adım sayar, kalori takibi, aktivite takibi vs. -Spotify kullanımı. -Telefona gelen bildirim görme, dikte aracılığıyla yanıtlama. -Gelen aramaları yanıtlama, reddetme gibi sıralanabilir. Saatte bu saydıklarım dışında çok bir şey yapmayacağım. Sizce o parayı vermeye değer mi? Eğer gerek yok derseniz ona alternatif AirPods 2. nesil alınabilir mi? Maddi durumumu sorarsanız eğer ailemle yaşadığım için bir masrafım yok o yüzden para biriktirmeye müsait bir durumum var yani zorlamıcak. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. edit:iPhone ve iPad sahibiyim ekosistem olması için Watch düşündüm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sslxx27 -- 22 Aralık 2020; 20:29:47 > |
Günlük Kullanım İçin Apple Watch SE Alınır Mı?
Günlük yaşamınızda kullanmak üzere bir Apple Watch düşünüyorsanız, Apple Watch SE iyi bir seçenek olabilir. Sağlık ve fitness takibi, bildirimler ve daha fazlasını sunan uygun fiyatlı ve çok yönlü bir akıllı saattir.
Apple Watch SE, kalp atış hızı izleme, uyku takibi ve GPS dahil olmak üzere temel sağlık ve fitness özelliklerini içerir. Ayrıca, mesajlara yanıt verme, aramaları cevaplama ve bildirimleri kontrol etme gibi günlük görevleri kolaylaştıran çeşitli bağlantı seçeneklerine de sahiptir.
Günlük kullanım için bir Apple Watch SE almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:
- Bütçe: SE, diğer Apple Watch modelleriyle karşılaştırıldığında daha uygun fiyatlıdır, bu da onu günlük kullanım için iyi bir seçenek haline getirir.
- Temel özellikler: SE, günlük ihtiyaçlarınız için gerekli olan temel sağlık, fitness ve bağlantı özelliklerini sunar.
- Uyumluluk: SE, iPhone 6s veya daha yeni modellerle uyumludur, ancak bazı özellikler daha yeni iPhone modelleriyle sınırlı olabilir.
- Pil ömrü: SE'nin pil ömrü tek bir şarjla yaklaşık 18 saattir, bu da çoğu kullanıcı için günlük kullanım için yeterlidir.
Genel olarak, Apple Watch SE, günlük kullanım için uygun fiyatlı ve işlevsel bir seçenektir. Temel sağlık, fitness ve bağlantı özelliklerini arıyorsanız ve bütçeniz sınırlıysa, SE sizin için iyi bir seçim olabilir.