Bende 5s kullanıyorum.Şarjı su gibi akıyor.Her gece şarja takıyorum.Ama işletim sistemim de eski İOS 7.1.2Acaba en son sürüme güncellesem mi ki? Çoğu kişinin Kasma-donma gibi şikayetleri var güncelledikten sonra.Bu yüzden güncellemedim
teli doğubankta 2. kat 144numarada 150 tlye yaptırdım. şuan düzeldi gibi görünüyor. zaman ne gösterir bilinmez ama şuan normale döndü. şarj ünitesi yanmış hatta banada gösterdi fazla akım çektiğini . bilginiz olsun saygılar
nasıl birşey şarj ünitesi ? fotoğrafı var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
Orijinalden alıntı: serhataltuntas
quote:
Orijinalden alıntı: Vega
Bende 5s kullanıyorum.Şarjı su gibi akıyor.Her gece şarja takıyorum.Ama işletim sistemim de eski İOS 7.1.2Acaba en son sürüme güncellesem mi ki? Çoğu kişinin Kasma-donma gibi şikayetleri var güncelledikten sonra.Bu yüzden güncellemedim
teli doğubankta 2. kat 144numarada 150 tlye yaptırdım. şuan düzeldi gibi görünüyor. zaman ne gösterir bilinmez ama şuan normale döndü. şarj ünitesi yanmış hatta banada gösterdi fazla akım çektiğini . bilginiz olsun saygılar
nasıl birşey şarj ünitesi ? fotoğrafı var mı ?
valla ben baktım anakartın alt kısmında arkasında bi yerde. anakart koruma kapagını keserek bısıler yapmış ama tam bılmıyorum. aylar geçtı herhangı bır sıkıntı yok hala calısıyor durum ıyı tavsıye ederim. bundan once bı kaç tamırcıye goturdum yıldızhanda ama o arıza duzelmıyor yapılamıyor dedıler ama adam yaptı :D
Bende de aynı problem vardı. Şarj entegresi arızalıymiş.100-250 TL arası fiyat istiyor telefoncular. Konya'da 120 TL'ye yaptırdım. Sorun tamamen düzeldi. Bende en başta bataryadan kaynaklı olabileceğini düşünerek 2 defa batarya değiştirdim verdiğim para boşa gitti :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme