Şimdi Ara

5S tuş kilitli ama batarya bitiyor.. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. telefonumun şarjı tuş kilitli halde bile 2 saatde yüzde 25-30 unu kaybediyor. yarım gün anca gidiyor telefon(5-6saat) eminönünde bi batarya daha taktırdım(orjinal çıkma) oda benzer şekilde çok az gidiyor ve ekran kapalıyken bile şarj bıtıyor. sorum şu. acaba telefonda bir akım problemi olabılırmı yoksa bataryadanmıdır. batarya olarak şöle bişi alsam diyorum ama telefonda sorun varsa artık daha fazla batarya parası vermek ıstemıyorum. bilgisi olan varsa teşekkür ederim. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-5s-batarya-mucize-batarya-deji-den-set-205298872

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhataltuntas -- 21 Mart 2016; 0:31:19 >

• Güç tasarruf modu sürekli açık olsun birde öyle kullanmayı deneyin hocam fark varmı bi bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunun cevabını sağlam bir batarya deneyerek anlayabilirsin. 5s kullanan bir arkadaşınla batarya değiş bir kaç günlüğüne.

• gkhnmr kullanıcısına yanıt
    en son aldğım batarya ya battery life programıyla baktım perfect seviyede ve sıfır batarya buna rağmen hala su gibi akıyor. telefonda sorun olduguna artık eminim.
  • bende batarya değiştirdim ancak cihaz deli gibi ısınıyor ve batarya daha çabuk bitiyor... ne lanet bir telefon bu ya... şimdide cihaz şarj olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bende batarya değiştirdim ancak cihaz deli gibi ısınıyor ve batarya daha çabuk bitiyor... ne lanet bir telefon bu ya... şimdide cihaz şarj olmuyor...

Bataryayı nerden aldınız?

• Yıldızdan var tahtakalede oradan aldım ve

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.apple.com/tr/batteries/maximizing-performance/ Şurda yazanlari deneyip test edin galiba sorun bataryadan degil

• sissil S kullanıcısına yanıt
    yıldızhanmı ?
  • Evet yıldızhan

• sissil S kullanıcısına yanıt
    bende ordan aldım geçen gün orjinal çıkma. taktım battery life ile baktım biraz kullanılmıştı. söktüm değiştirmeye gittim başka aldım. tekrar baktım sıfır çıktı. yıldızhanın kapısının önünde telefon kapları satan seyyar bi abi var adı ismet. onun arkasındaki dukkan . ona söle o yardımcı olur :D
  • Bende 5s kullanıyorum.Şarjı su gibi akıyor.Her gece şarja takıyorum.Ama işletim sistemim de eski İOS 7.1.2Acaba en son sürüme güncellesem mi ki?
    Çoğu kişinin Kasma-donma gibi şikayetleri var güncelledikten sonra.Bu yüzden güncellemedim
  • Yardım linki işe yaradı

• 36 kullanıcısına yanıt
    ne gibi mesela naaptın
  • hayır en son güncellemede bi sıkıntı yok telefon akıcı yükle bence
  • Telefonun belli bir parçası ısınyorsa ki genelde iphonelarda kamerada vs olur.
    O parçada arıza/kısa devre var demektir.
    batarya düşük ihtimal..
    benim iphone 4s imdede var sıfır batarya taktım telefonu kullanayım saatlerce oyun oynamaya yetiyor.
    ama gece 7 saatte %50 azalıyor hemen hemen
    sıvı hasarında yada darbede v.s olur genelde.
    ısınma varsa parça tespiti kolay ısınma yoksa genelde kısa devreyi tespit edemiyorlar..
    iyi bir tamirciye götürün çözümü forumlarda aramayın
  • atakan123123 kullanıcısına yanıt
    teşkkür ederim aydınlatıcı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhataltuntas

merhabalar. telefonumun şarjı tuş kilitli halde bile 2 saatde yüzde 25-30 unu kaybediyor. yarım gün anca gidiyor telefon(5-6saat) eminönünde bi batarya daha taktırdım(orjinal çıkma) oda benzer şekilde çok az gidiyor ve ekran kapalıyken bile şarj bıtıyor. sorum şu. acaba telefonda bir akım problemi olabılırmı yoksa bataryadanmıdır. batarya olarak şöle bişi alsam diyorum ama telefonda sorun varsa artık daha fazla batarya parası vermek ıstemıyorum. bilgisi olan varsa teşekkür ederim. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-5s-batarya-mucize-batarya-deji-den-set-205298872

Ayni problemi ben de yasiyorum, cozuldu ise buraya yazarmisin? Gece de ucak modunda olmasina ragmen %25 civari sarj kaybediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: desarc

quote:

Orijinalden alıntı: serhataltuntas

merhabalar. telefonumun şarjı tuş kilitli halde bile 2 saatde yüzde 25-30 unu kaybediyor. yarım gün anca gidiyor telefon(5-6saat) eminönünde bi batarya daha taktırdım(orjinal çıkma) oda benzer şekilde çok az gidiyor ve ekran kapalıyken bile şarj bıtıyor. sorum şu. acaba telefonda bir akım problemi olabılırmı yoksa bataryadanmıdır. batarya olarak şöle bişi alsam diyorum ama telefonda sorun varsa artık daha fazla batarya parası vermek ıstemıyorum. bilgisi olan varsa teşekkür ederim. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-5s-batarya-mucize-batarya-deji-den-set-205298872

Ayni problemi ben de yasiyorum, cozuldu ise buraya yazarmisin? Gece de ucak modunda olmasina ragmen %25 civari sarj kaybediyorum.

hayır henuz çözemedim ama yukardaki arkadaşın yazdığı gibi akım sorunu var bence başka ihtimal olamaz. 4. bataryayı deniyorum olmuyor. 3-4 güne iyi bir tamirciye götüreceğim. buraya yazarım sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhataltuntas -- 28 Mart 2016; 21:39:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Bende 5s kullanıyorum.Şarjı su gibi akıyor.Her gece şarja takıyorum.Ama işletim sistemim de eski İOS 7.1.2Acaba en son sürüme güncellesem mi ki?
    Çoğu kişinin Kasma-donma gibi şikayetleri var güncelledikten sonra.Bu yüzden güncellemedim

teli doğubankta 2. kat 144numarada 150 tlye yaptırdım. şuan düzeldi gibi görünüyor. zaman ne gösterir bilinmez ama şuan normale döndü. şarj ünitesi yanmış hatta banada gösterdi fazla akım çektiğini . bilginiz olsun saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.