Şimdi Ara

iphone 4s güncellenirken şarj bitti kapandı açılmıyor..... lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MRb. cihaz güncellenirken şarj bitti kapandı programsal bi hata olduğu söylendi 250 tl fiyat istediler yapmak için ücreti vermek istemedim ve kendim yapmaya çalışıyorum ama ne yaptıysam olmadı bir çok program denedim. itunes sadece kurtarma modunda iphone bulundu diyip geri yüklüyo sonra tel kapanıp tekrar açılıncaya kadar kabloyu çıkarmayın diyor ama cihaz kapanıp açılmıyor itunes işareti duruyo ekranda ne yapabilirim lütfen birisi yardım etsin kafayı yicemm

• Dfu moduna alin shift restore ile tekrardan yukleyin 250 TL ne yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itunes a taktığımda kurtarma modunda bir iphone buldu diyo işlemleri yapıyo tamamlıyo 10 sn içinde iphone kapanıp açılcak açıldığında itunesda görebilirsiniz diyo ama cihaz kapanıp açılmıyo yine ekranda itunes işaretiyle kalıyo. bi bilg programlama mezunu olarak programsal bişey için 250 tl vermek dokunuyo cidden
  • cihazı dfu moda alıp itunesdan geri yükle(yediğiniz varsa) yaparak bu durumdan kurtulabilirsiniz bence
  • cihazın yedeği yok bana bu şekilde geldi itunes kartı yanmış demişlerdi ben ekranı için aldım ama itunes kartı diye bişey yokmuş ve sorun programsalmış. versiyonunuda bilmiyorum. başka bi çözüm yokmu.
  • cihazı pc ye bağladığımda itunes bu şekilde görüyo

şuanki son versiyonu shift+ seçip yükledikten sonra bu ekran geliyo

ve sonra cihaz yine ekranda itunes işaretiyle kalıyo lütfen yokmu bilgisi olan
     iphone 4s güncellenirken şarj bitti kapandı açılmıyor..... lütfen yardım iphone 4s güncellenirken şarj bitti kapandı açılmıyor..... lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: halittelli

cihazı pc ye bağladığımda itunes bu şekilde görüyo

iphone 4s güncellenirken şarj bitti kapandı açılmıyor..... lütfen yardım iphone 4s güncellenirken şarj bitti kapandı açılmıyor..... lütfen yardım

Tinyumbrella ile kick dfu yapsaniz hocam? Belki bir ihtimal tutar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam tinyumbrella hiç görmüyo aynen resimdeki gibi. jailbreak programlarınıda denedim olmadı

• İtunes kartı yanmış diyen ileri zekalı arkadas kimmiş cok merak ettim açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: halittelli

cihazı pc ye bağladığımda itunes bu şekilde görüyo

Shıft vs yapmadan dırek gerı yukle desenız o uygun surumu yuklesın hocam belkı bı faydası dokunur

• Telefonunuz gayet sağlam deneme yanılma yapılması gerek telefonda daha önceden jailbreak var mıydı?
  • shift yapmadanda denedim. bişeyler indiriyo kuruyo sonra fabrika ayarlarına geri döndü cihaz kapanıp açıldığında itunes ekranında görebilirsiniz diyo ama cihaz kapanıp açılmıyo arkadaşlar yine itunes işareti kalıyo ekranda her yolu denedim.

cihazın öncesini hiç bilmiyorum sadece yurt dışı olduğunu biliyorum. yardımlarınız için teşekkürler ama daha önce böyle bi sorun olan yokmu hiç.
  • cihaz elime ilk geçtiğinde 5 6 telefoncuya götürdüm çoğu kullanılamaz artık bu cihaz yedek parça dedi ve itunes kartına attı suçu ama yedek parça olamayacak kadar temiz bi cihaz :)
  • iTunes kartı diyen kişileri aynı odaya koyup benzin dökerek yakmak gerek...

Cihazı kendin DFU moda al sonra 7.0.3'ü indir cihazına uygun olan versiyonunu ve Shift+Güncelle yada Shift+Geri Yükle yaparak yazılımı göster ve yükle.

Eğer bu şekilde düzelmezse DFU moddan çıkarmak için kullanılan programları dene isimleri aklımda yok Jailbreak yada 3. parti programlarla çok içli dışlı değilim.

Bunlar da işe yaramazsa Recovery mod dene. Dene yani ne varsa dene hepsini dene

Hatta iTunes'a bağla dediği yerden Power ve home'a basılı tutarak (10 saniye falandı galiba) telefona zorla restart attır. Hard Reset diye de geçer.

Başka USB girişinden yada Başka PC'den dene istersen yükleme işlemlerini.

Şu anki durumda her şeyi denemek gerek aklıma gelenler de bunlar ama o konuma kadar gelebiliyorsa cihaz kurtarılabilir demektir. iPhone'un öldüğü an ekrana hiçbir şeyin gelmediği andır ki bu da eğer üretimsel bir hata yoksa telefonda çok zor ihtimaldir. Brick olma olayı iPhone'da zor bulunan bir olaydır.

• NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    hocam tşk ederim dediğiniz gibi her yolu deniyorum ama bilinçsizce deniyoruz ama artık iş apple programcılarıyla rüyada kavga etmeye kadar dayandı huni yakındır :) önerdiğin her yoluda denedim ayrıca her yoluda denedim ayrıca. benim anlamadığım cihazı hangi prgramla denesemde sadece 4s olduğunu algılıyo başka hiç bişeyini algılamıyo
  • Telefonu güncellemeye başlamadan önce 8 kez şarjı en az XX olsun diyor. Hala nasıl böyle bir hata yapıyorsunuz anlamıyorum. Daha telefonuna gelen mesajı yeni yeni açan babama versem cihazı, her hatayı yapar bunu yapmaz

• cihaz aldığımda böyleydi. dikkate almamış. olan olmuş çözümünü araştırıyoruz öncesini değil.
  • halittelli H kullanıcısına yanıt
    Hocam itunes sürümünüz ne ? iphonenin içindeki sürüm neydi ?
  • mamilan kullanıcısına yanıt
    itunes sürümüm 11.1.2.32 cihazın önceki sürümünü bilmiyorum malesef
  • halittelli H kullanıcısına yanıt
    Tamam ios 7 ipsw indirin hatla ben link atıyımhttp://appldnld.apple.com/iOS7/031-0948.20131022.Sim1l/iPhone4,1_7.0.3_11B511_Restore.ipsw
    indirin dfu moduna alın cihazı pc baglayıp sorun cıkarırsa baska bir pc de deneyin kesin acılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.