Arkadaşlar artık çıldıracağım yıllardır birçok konuda yardım bulabildiğim buraya yazayım istedim.Çünkü yabancı forumlarda dahil baktım fakat çözümünü bulamadım. İphone 14 pro max kullanıcısıyım.Daha öncede iphone 13 promaxe sahiptim.İphone 7 den beri iphone kullanıyorum. İphone 13 promaxte iken anlayamadığım şekilde "whatsapp başlatılamadı.Bu sorun devam ederse lütfen iphone nuzu kapatıp yeniden açın" hatası alıyordum.Bu hatayı aldıktan sonra telefonun gps, apple haritalarda konumu çalışmıyor ve app store a falan girdiğimde klavye aktif olarak açılamıyordu.Ta ki telefonu kapatıp tekrar açana kadar.Bzen günde 4-5 kere bile oluyor.Başlarda çok önemsemedim.Daha sonra 13 promax den 14 promaxe geçince aynı hata devam etmeye ve artık daha sık olmaya başladı.Yukarıdan bildirim geldiğinde özellikle ani tıklamalarda bu hatayı alıyordum.Apple destek ile görüştüm telefonu 0 ladım .Pc den iphone u geri yükledim düzelmedi.Whatsap silip komple ayarlarıyla daha sonrasında geri yükledim düzelmedi. İnanın defalarca apple destek whatsapp destek onlarca konuşmam oldu ve maalesef sorunum çözülmedi.Ve ben bazı günler abartmadan hala 5-6 kez kapatıp açıyorum bu sorundan dolayı.Yani sürekli deneyip çözüme ulaşamadığım için kabullenmiştim durumu.Fakat artık dayanılmaz hale geldi ve son çare komple telefonu 0layıp baştan bir kurulum yapayım dedim. 2 gündür icloud buluttan windows pc me komple medyayı aktarmaya calısıyorum.Ancak neyi eksik yapıyorum anlayamadım.Fotoğraf videoları iclouddan pcye aktardığımda çözünürlük video kalitesi tamamen düşüyor. mp4 olarak atıyor.Live fotoğraflar da dahil.Allahaşkına neyi eksik yapıyorum da birebir kendi boyutunda ve dolayısıyla kalitesinde medyayı windows pcye atamyorum arkadaşlar.Gerçekten artık gına geldi.Bulamıyorum çözümü.Bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa inanın büyük bir ızdıraptan kurtulacağım gerçekten.Şimdiden teşekkür ederim epey uzun oldu farkındayım arkadaşlar. |
Bildirim