Şimdi Ara

1 aylık mi 9T şarj olmuyor şarj ışığı yanmıyor.ne yapılabilir lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babama da mi 9t almıştım... 1 aydır sorunsuz olarak kullanıyordu... Dün 9t yi şarja taktık %49 iken... 20 dk sonra baktığımızda hala pil yüzdesi değişmemişti.... ekranda şarj animasyonu çıkmıştı ancak şarj ışığı yanıyormuydu bakmadım

O halde işi çıktığı için dışarı çıktı.. Gece eve geldiğinde telefonda face falan bakmış elinde telefon uyuya kalmış.. Uyandığında şarjı %1 miş telefonu kapatıp şarja takmış uyumuş .

Sabah baktığında Şarj ışığı yanmıyormuş

Açmaya kalkınca da ekranda mi yazısı görünüp kayboluyor
    şarja takınca da aynı şekilde yazı 1 saniye görünüp kayboluyor
    şarj ışığı ise kesinlikle yanmıyor.

Ne yapabiliriz

Garanti kağıdında genpa erdem holding yazıyor.. İncehesap tan almıştık. İncehesap sitesine telefon ile ulaşmak da imkansız

istanbul dışında bir şehirde ikamet ediyoruz.şimdi garantiye verince de 1 aydan önce gelmez ya offff :((

genpa hakkında bilginiz var mı etiler ya da kadıköy hangi şubesine göndereyim ayrıca telefonun faturası efatura olarak var çıktısını alsam yeter mi ?
    satın aldığım incehesap ile iletişime geçmeye gerek var mı yoksa direk genpa ile mi iletişime geçeyim ?

(2 farklı orjinal adaptör ile denedim sonuç aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 8 Haziran 2020; 11:39:9 >

• Bu sorun bendede oldu cihaz 2 aylık bir çözüm bulabildiniz mi? xiaomi türkiye garantili servise göndereceğim.. @lazer__

%36 da iken şarja taktım 1saat sonra baktım %50 de kalmış, kabloyu çıkarıp tekrar taktım şarj yükselmedi, kapatıp açayım dedim kapadım ve açılmadı..

şuan açma tuşuna basınca mi logosu görünüp hemen boş pil logosu çıkıyor ve kapanıyor, bunu tekrarlıyor sürekli.. şarja takınca da durum aynı sadece boş pil logosu 1sn uzun kalıyor ekranda..

ses kısma ve power tuşuna basınca da fastboot açılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetHome -- 20 Haziran 2021; 14:29:33 >
  • SweetHome kullanıcısına yanıt

çözüm bulamadım ben de genpa ya gönderdim.. 1 gün içinde halledip geri yolladılar telefonu... 

anladığım kadarı ile reset atıp sıfırlamışlar telefonu...içini açmışlar mı emin değilim sanırım yazılımsal olarak çözdüler...ama android 10 ya da mui güncellemesi yapmamışlar ..

bir telefon yazılımsal olarak niye şarj almamazlık yapar çok garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Haziran 2021; 14:45:16 >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

Bende yarın göndereceğim cevap için teşekkürler..

• SweetHome kullanıcısına yanıt

Yaşadığın sorunu bi kağıda yazıp not olarak telin yanına koy iyi olur  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.