< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 8 Haziran 2020; 11:39:9 > |
1 aylık mi 9T şarj olmuyor şarj ışığı yanmıyor.ne yapılabilir lütfen yardım
-
-
Bu sorun bendede oldu cihaz 2 aylık bir çözüm bulabildiniz mi? xiaomi türkiye garantili servise göndereceğim.. @lazer__
%36 da iken şarja taktım 1saat sonra baktım %50 de kalmış, kabloyu çıkarıp tekrar taktım şarj yükselmedi, kapatıp açayım dedim kapadım ve açılmadı..
şuan açma tuşuna basınca mi logosu görünüp hemen boş pil logosu çıkıyor ve kapanıyor, bunu tekrarlıyor sürekli.. şarja takınca da durum aynı sadece boş pil logosu 1sn uzun kalıyor ekranda..
ses kısma ve power tuşuna basınca da fastboot açılmıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetHome -- 20 Haziran 2021; 14:29:33 > -
çözüm bulamadım ben de genpa ya gönderdim.. 1 gün içinde halledip geri yolladılar telefonu...
anladığım kadarı ile reset atıp sıfırlamışlar telefonu...içini açmışlar mı emin değilim sanırım yazılımsal olarak çözdüler...ama android 10 ya da mui güncellemesi yapmamışlar ..
bir telefon yazılımsal olarak niye şarj almamazlık yapar çok garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Haziran 2021; 14:45:16 > -
Bende yarın göndereceğim cevap için teşekkürler..
-
Yaşadığın sorunu bi kağıda yazıp not olarak telin yanına koy iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- xiaomi 13 ultra imei atılıyor mu
- ses hoparlörden değil ahizeden çıkıyor
- samsung imei atma
- xiaomi 13 pro imei atılıyor mu
- xiaomi telefon kendi kendine kapanip açılıyor
- xiaomi sağlık uygulaması
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- vowifi nedir
- redmi note 14 pro plus
- xiaomi 15 ultra
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X