Şimdi Ara

iphone 4s güncellenirken şarj bitti kapandı açılmıyor..... lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam ios 7 var en son denememde itunes 9 hatası verdi şuanda tek pc var yarın başka bi pc de yine denicem ama cihaz en başından beri tam yükleme yapacak yukarda apple logosu altta ilerleme ekranı göründüğü anda pc den bağlantı kesilen ses gelip bağlantı kesiliyo ve tekrar itunes işareti geliyo ekrana
  • quote:

Orijinalden alıntı: halittelli

hocam ios 7 var en son denememde itunes 9 hatası verdi şuanda tek pc var yarın başka bi pc de yine denicem ama cihaz en başından beri tam yükleme yapacak yukarda apple logosu altta ilerleme ekranı göründüğü anda pc den bağlantı kesilen ses gelip bağlantı kesiliyo ve tekrar itunes işareti geliyo ekrana

şarj giriş yerinde ezik kırık vs varsa yada kablo hasarlıysa bu hataları alman muhtemel
  • mamilan kullanıcısına yanıt
    kablo sağlam görünürde cihaz ve şarj giriş yeride dışarıdan sağlam görünüyo. cihaz elime geçti geçeli bi milim yol katedemedimmm
  • quote:

kablo sağlam görünürde cihaz ve şarj giriş yeride dışarıdan sağlam görünüyo. cihaz elime geçti geçeli bi milim yol katedemedimmm

1 baska kablo ile dene
    2 baska pc ile dene
    3 telefoncuya götür donanımsal hata vardır parca degisimi felan yapılması gerekiyordur
  • mamilan kullanıcısına yanıt
    1- başka kablo ile denedim
    2- başka pc ile yarın denicem
    3- servise gitti programsal hata var 250 tl ücret ile yapılır denildi. 250 lira vermek yerine 250 program deneyip kendim yaparım parasınıda geçtim inada bindi yapcam.
  • quote:

hocam tinyumbrella hiç görmüyo aynen resimdeki gibi. jailbreak programlarınıda denedim olmadı
     iphone 4s güncellenirken şarj bitti kapandı açılmıyor..... lütfen yardım

recovery devices ta cihaz gözüküyor onu seçerseniz exit recovery nin aktif olması lazım

• evet aktif oluyo tıkladığımda cihazın ekranındaki itunes işareti gidiyo cihaz kapanıp açılıyo elma görünüyo 2 sn sonra tekrar kapanıyo ve tekrar elma kapatmzsam şarj bitene kadar tekrarlıyo bunu
  • http://modmyi.com/forums/general/811122-iphone-battery-died-while-dfu-mode-help.html

Benzer bir sorun deneyin isterseniz. Ayrıca iTunes kartı diye bişey yoktur. DFU moda alıp tekrar kurduğunuzda normalde kurması lazım bu durumda. Burada bişeyleri kesin atlıyorsunuz.

Farklı bilgisayar güncel itunes ile denemenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunuzu gördüm telefon güncelleme yapılırken fiş çıkması şarjın bitmesi telefonun kafayı yemesine sebep olabilir veya telefon soft dfu modda kalıyor ancak ios 7 güvenlik amacıyla itunes ekranını gösteriyor. Herhangi bir düşük versiyonun ipsw dosyasını indirip telefonu dfu moda alın ve restore etmeye çalışın 3194 hatası almamak için ise 74.208.10.249 gs.apple.com host dosyasına ekleyip bilgisayarı yeniden başlatın 1604 hatası alacaksınız buda telefonun normal iTunes kablo işaretine dönmesini sağlayacak yada telefon normal bir şekilde açılacaktır.Telefon 4s olduğu için eğer destekliyorsa redsn0w son sürümünü indirip telefonu dfu moda alın ve JUST BOOT seçeneğini kullanarak exploit yükleyerek telefonun ön yükleme ile başlatılmasını sağlayın.

Telefonun bir yerinde veya birşeyinde arıza veya herhangi birşey yok sadece telefon sürüm arası versiyon atarken soft dfu modda kalma sorunuyla karşı karşıya kalmış ve bu durumda ios 7'de bu açıklar kapatıldığından iTunes+Kablo veriyor dediklerimi deneyin istediğiniz kadar normal versiyon atın o telefon exploit yemeden açılmayacaktır iPhone 4' te birebir kendi başıma geldi.

• f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    hocam redsn0w la just boot ta şu hata var
     iphone 4s güncellenirken şarj bitti kapandı açılmıyor..... lütfen yardım
  • halittelli H kullanıcısına yanıt
    4s'e just boot yapamazsın zaten birde programsal hata varsa cihazda kesinlikle acılır donanımsal sorun yoksa acarsın yani net
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Konunuzu gördüm telefon güncelleme yapılırken fiş çıkması şarjın bitmesi telefonun kafayı yemesine sebep olabilir veya telefon soft dfu modda kalıyor ancak ios 7 güvenlik amacıyla itunes ekranını gösteriyor. Herhangi bir düşük versiyonun ipsw dosyasını indirip telefonu dfu moda alın ve restore etmeye çalışın 3194 hatası almamak için ise 74.208.10.249 gs.apple.com host dosyasına ekleyip bilgisayarı yeniden başlatın 1604 hatası alacaksınız buda telefonun normal iTunes kablo işaretine dönmesini sağlayacak yada telefon normal bir şekilde açılacaktır.Telefon 4s olduğu için eğer destekliyorsa redsn0w son sürümünü indirip telefonu dfu moda alın ve JUST BOOT seçeneğini kullanarak exploit yükleyerek telefonun ön yükleme ile başlatılmasını sağlayın.

Telefonun bir yerinde veya birşeyinde arıza veya herhangi birşey yok sadece telefon sürüm arası versiyon atarken soft dfu modda kalma sorunuyla karşı karşıya kalmış ve bu durumda ios 7'de bu açıklar kapatıldığından iTunes+Kablo veriyor dediklerimi deneyin istediğiniz kadar normal versiyon atın o telefon exploit yemeden açılmayacaktır iPhone 4' te birebir kendi başıma geldi.

Arkadasım iphone 4'de a4 işlemci var herseyi biliniyor a5 işlemcide ne just boot yapabilirsin nede shsh kayıtlarını okutabilirsin onuda geçtim düşük sürüm yüklemek yada sürüm düşürmek imkansız gibi birsey hatla imkansız

• Bir gun Benim telefon disardaydim jb yuzunden tel reset atti acilmadi elma logosunda kaldi
    kac kez basima gelmisti temiz restore duzeltmistim isim oldugu icin telefoncunun birine sordum adam 100 tl masrafi var abi jb yapilacak dedi dedim o nedir sistemi basdan kuruyoruz dedi cokmus dedim kalsin

• O degilde en cok itunes kartina guldum soruna gelince bence de eski ios surumlerinden birini dene once itunes surumunu de dusur mesela ios6 dene itunes 10 dene ben 3gs de benzer bir durum yasamistim 21 hatasi aliyordum hosts vs ise yaramadi itunes surumunu dusurunce duzelmisti. Ios6 ile en azindan cihazin acilmasini saglayabilirsen yeniden itunes un son surumunu yukler ios7 ye itunes ile guncellersin umarim ise yarar. #diren4s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarath -- 28 Ekim 2013; 1:11:21 >
  • Çözümü anlatıyorum ilk önce telefonu pc'ye bağlayın, internetten telefonunuzda kullandığınız ios sürümünü indiriyorsunuz örnek ios 6.1.2 4s, daha sonra redsn0w win. 09 programını indiriyorsunuz rardan çıkartıp içerisindeki redsn0w'u açıyorsunuz Extras a tıklayıp Custom IPSW olmazsa Select IPSW ye tıklıyorsunuz indirdiğiniz ios yazılımını seçiyorsunuz telefon açılıyor.
    Sorun çözülürse ios 7.0.3 kurmak isterseniz itunes'den indirin iphone'a geri yükle diyerek yani restore ederek kurun yazılımı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 4 Kasım 2013; 0:22:56 >
  • bence hocam sen telefonu 2 gün şarjdan çıkarma. sonra dene. olmadı bataryayı sök şoklat. dene. yalnız deneme yaparken lütfen en son itunes ve ipsw olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.