Şimdi Ara

5s ve note 3 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler su an bende note 2 annemde ip4 var. Annem note 3 almak istedigini soyledi bende 1 kasimi bekle 5s al dedim sizce napsin kasimda 5s fiyati duser mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri telefon biri phablet dostum. Note3 isityorsa onu alsin i5s memnun etmeyebilir

• Biri tam olarak telefon bile değil bu iki cihazı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz anlamıyorum. Yinede benim zevkime göre bir bayanın elinde Note çok kaba duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 18 Ekim 2013; 13:51:00 >
  • Annem daha cok oyun amacli kullandigi icin phablet istiyor ama bir yandan 5s retina ekrani var ama bunu anlatamadim tabi

• Apple devri bitti.Note 3 iphone 5s'i 5'e katlar 3'e böler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Percy Jackson.

Apple devri bitti.Note 3 iphone 5s'i 5'e katlar 3'e böler

dostum note güzel cihaz ama Apple kalitesi daha bitmedi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmorelegend

quote:

Orijinalden alıntı: Percy Jackson.

Apple devri bitti.Note 3 iphone 5s'i 5'e katlar 3'e böler

dostum note güzel cihaz ama Apple kalitesi daha bitmedi bence

Hep aynı ürünü çıkarmaya başladı kendini tekrarlıyor

• quote:

Annem daha cok oyun amacli kullandigi icin phablet istiyor ama bir yandan 5s retina ekrani var ama bunu anlatamadim tabi

Ne retinası Allah askına retina ekranı insanlar ne sanıyor cok merak ediyorum.ppi degerinin adlandırılmasından baska birsey degil note 3 ekran yönünden 5s den cok daha üstün full HD ekranı var bırak annen oyun oynamak da istiomus note 3 alsin

• Annenin suan elindeki cihaz iPhone 4'se 5S'e geçtiğinde az da olsa ekran büyüyeceği icin o bile iyi gelecektir 4'e alıştığı icin sorun olmaz bence. Yalnız su da bir gerçek ki tamam iPhone'da ekran küçük olmasına rağmen oyun zevki mükemmel ama suan Note 2'nin ekranında oyun oynarken aldığım zevki 4S'de alamıyorum. Özellikle Note 2'ye kablosuz Logitech F-710 gamepad'i bağladığım zaman özellikle Most Wanted gibi yarış oyunlarında acayip zevk veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Annem daha cok oyun amacli kullandigi icin phablet istiyor ama bir yandan 5s retina ekrani var ama bunu anlatamadim tabi

Ne retinası Allah askına retina ekranı insanlar ne sanıyor cok merak ediyorum.ppi degerinin adlandırılmasından baska birsey degil note 3 ekran yönünden 5s den cok daha üstün full HD ekranı var bırak annen oyun oynamak da istiomus note 3 alsin

dostum bence retina çok farkediyor hele uzun süre ekrana bakınca gözü hiç yormuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

Annenin suan elindeki cihaz iPhone 4'se 5S'e geçtiğinde az da olsa ekran büyüyeceği icin o bile iyi gelecektir 4'e alıştığı icin sorun olmaz bence. Yalnız su da bir gerçek ki tamam iPhone'da ekran küçük olmasına rağmen oyun zevki mükemmel ama suan Note 2'nin ekranında oyun oynarken aldığım zevki 4S'de alamıyorum. Özellikle Note 2'ye kablosuz Logitech F-710 gamepad'i bağladığım zaman özellikle Most Wanted gibi yarış oyunlarında acayip zevk veriyor.

dostum onun oynayacağı kelimelik vb. küçük oyunlar onun derdi ekrani buyuk gosterisli olmasi bende gosteris icin apple daha iyidir dedim bu yonden arada kaldik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

Annenin suan elindeki cihaz iPhone 4'se 5S'e geçtiğinde az da olsa ekran büyüyeceği icin o bile iyi gelecektir 4'e alıştığı icin sorun olmaz bence. Yalnız su da bir gerçek ki tamam iPhone'da ekran küçük olmasına rağmen oyun zevki mükemmel ama suan Note 2'nin ekranında oyun oynarken aldığım zevki 4S'de alamıyorum. Özellikle Note 2'ye kablosuz Logitech F-710 gamepad'i bağladığım zaman özellikle Most Wanted gibi yarış oyunlarında acayip zevk veriyor.

dostum onun oynayacağı kelimelik vb. küçük oyunlar onun derdi ekrani buyuk gosterisli olmasi bende gosteris icin apple daha iyidir dedim bu yonden arada kaldik

Gösteriş için de istiyorsa altın rengi 5S alabilir hem Online Store 22 Ekim'de açıldığında sipariş verir 1'inde elinde olur telefon ama Note 3'ün arka deri kapağı ve büyük olması da baya gösterişli duruyor. Karar size kalmış.

• Bir de soyle bi durum var 5s hosuna gitmezse ben alip ona note 2 yi verebilirim online store acildiginda 5s note 3 e yakin bi fiyatta olursa buyuk ihtimal onu almasini soylerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.