Başlıkta da belirittiğim gibi beşte beş olayı hiç heycan verici olmuyor.Bir pentakill veya dotadaki sesler gibi değil.Oyun dosyalarıyla oynayıp bunu değiştirmek mümkün mü?
dota2 yi nasıl nerden türkçe yapıyoruz? pek bilmiyorum nerdeyse hiç dota bilmiyorum ama oyunun key'i mevcut ve kurulu şuanda sesleri duymak için bi bakıcam da yardım edersen sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: xzicdR
quote:
Orijinalden alıntı: LuizBlack
Başlıkta da belirittiğim gibi beşte beş olayı hiç heycan verici olmuyor.Bir pentakill veya dotadaki sesler gibi değil.Oyun dosyalarıyla oynayıp bunu değiştirmek mümkün mü?
dota2 yi nasıl nerden türkçe yapıyoruz? pek bilmiyorum nerdeyse hiç dota bilmiyorum ama oyunun key'i mevcut ve kurulu şuanda sesleri duymak için bi bakıcam da yardım edersen sevinirim.
Hiç dota2 oynamadım ilk oyunuda 1 hafta felan oynamıştım.Kusura bakma hocam yardım edemiyeceğim o konuda ama Türkçesi yok diye biliyorum oyunun.
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
quote:
Orijinalden alıntı: DeaglePower
5 te 5 i duyduktan sonra türkçe launcher i bir daha açmadım
Yine penta attım diyorsun yani
bkz: Aynasız Caitlyn
ya kadının sesinde az çekicilik olmalı ölü gibi durdurulamıyor beşte beş destan yazdı diyor soğuttu oyundan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme