5w5 ranked için iyi team speak 3 lü support lazım işini bilicek adam lazım....ben iyi supportum diyorsanız konu altına nickinizi yazın oyundan ulaşırım ben.
sanırım tercümesi şöyle 5w5=5vs5 server bilgisi yok iyi team speak 3 lü support=bi cümle öbeğinden çıkabilecek muhtemel sonuçlar team speak kullanma şartı var ama iyi kullanacaksınız (nasıl oluyor bilmiyorum) 3 lü support nedir acaba? team speak 3 kullanan demek olsa gerek işini bilen adam= her türlü anlama geliyor ama sadece support champlarla iyi oynayabilen, bir supportun ne yapması gerektiğini bilen adam lazım=kız istemiyorlar gruba bir de gizlilik var kendi ign lerini vermeden ben ulaşırım demiş iş başvuruları sonucunda olduğu gibi yani siz başvurun eğer pozisyona uygun iseniz biz sizi ararız gibi
normalde böyle mesajlar yazmam ama buna yazasım geldi
"5w5" bir oyun türü değil. Bir emoticon. Aşağı doğru bakan bir adamı temsile diyor. Yanaklar şişkin, dudaklar sivri sivri ama köfte, kaşlar bildiğin çubuk. Server bilgisi? O da nedir?! "iyi team speak 3 lü support" "İyi takım! Konuşun, 3'lü yardımcı olun!" demek istemiş yazar orada. "işini bilicek adam lazım"
Hepsini bir araya getirdiğimizde şöyle bir alt mesaj var orada: "Çok üzgünüm kanka, yüzüm hep yere bakıyor. (5w5) Takımlarım iyi ama benimle konuşun ve 3'lü de yardımcı olun. İşini bilen adam getirin bana, bana 3'lü de yardımcı olsun. Komşular duymasın böyle bir şey aradığımı, sen bana numara ver ben gizli numarayla ararım."
quote:
Orijinalden alıntı: BaDumTsh
"5w5" bir oyun türü değil. Bir emoticon. Aşağı doğru bakan bir adamı temsile diyor. Yanaklar şişkin, dudaklar sivri sivri ama köfte, kaşlar bildiğin çubuk.
Ba Dum Tsh
quote:
Orijinalden alıntı: Mundo Mundo
quote:
"5w5" bir oyun türü değil. Bir emoticon. Aşağı doğru bakan bir adamı temsile diyor. Yanaklar şişkin, dudaklar sivri sivri ama köfte, kaşlar bildiğin çubuk.
Ba Dum Tsh
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mundo Mundo
quote: