Şimdi Ara

CS:GO Saçma Rank Sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar 10 maçımı tamamladım her maç nerdeyse +30 kill 7 edo vardı fakat attıı grup ise gümüş 3 dalgamı geçiyor oyun ?
     CS:GO Saçma Rank Sistemi CS:GO Saçma Rank Sistemi

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'nun 2023 Sıralaması: Bilinmeyen Bir Sistem

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununun rekabetçi sıralaması, oyuncuların beceri seviyelerini gösteren önemli bir özelliktir. Ancak, oyuncular arasında CS:GO'nun 2023 sıralaması sisteminin adil ve doğru olup olmadığı konusunda bir tartışma yaşanmaktadır.

Mevcut sistem, oyuncuları on sekiz farklı rütbeye ayırmaktadır. En düşük rütbe Silver I iken, en yüksek rütbe Global Elite'tir. Oyuncular, becerilerine göre bu rütbeler arasında ilerleyebilir veya düşebilirler.

Ancak, bazı oyuncular sistemin keyfi olduğuna inanmaktadır. Oyuncuların kazanma veya kaybetme serilerine bağlı olarak rütbelerinin dalgalanabileceğini iddia etmektedirler. Ayrıca, aynı rütbede olan oyuncuların beceri seviyelerinin önemli ölçüde değişebileceği de gözlemlenmektedir.

Bir diğer eleştiri ise sistemin hilecilere karşı etkisiz olmasıdır. Hile kullanan oyuncular, gerçek becerilerinden daha yüksek rütbelere ulaşarak diğer oyuncuların oyun deneyimini bozabilmektedir.

Mevcut sistemin kusurlarına rağmen, CS:GO'nun 2023 sıralaması oyuncuların becerilerini ölçmek için kullanılan tek araç olmaya devam etmektedir. Valve, sıralamanın hassasiyetini ve adilliğini geliştirmeyi amaçlayan düzenli güncellemeler yayınlasa da, sistem hala mükemmel olmaktan uzaktır.

Oyuncular, sıralamalarını iyileştirmek için maçlarda iyi performans göstermeye odaklanmalıdır. Hilelere ve diğer adaletsiz taktiklere başvurmak, uzun vadede sıralamalarına ve genel oyun deneyimlerine zarar verebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beraber girdiklerinin rutbesinden dolayidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber girdiklerin düşük ELO'lu adamlarsa karşına da düşük ELO'lu adamlar gelmiştir. Haliyle düşük ELO kazanmışsındır. Başka mantıklı açıklaması yok gibi
  • Yeni alan arkadaşımla girdim bende yeni almıştım :( Salaklık bizde
  • şuanki yeteneğin bunu gösteriyor demekki kendini geliştirirsen yükselir
  • 35 galibiyet var, kd oranım 0.25. yani ortalama 20 kill 5-7 death oluyor. gümüş 1 deyim hala. ben mi yanlış bişey yapıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreminical

35 galibiyet var, kd oranım 0.25. yani ortalama 20 kill 5-7 death oluyor. gümüş 1 deyim hala. ben mi yanlış bişey yapıyorum?

k/d oranin 0.25 ise 4 kill 16 death seklinde oldugundan oluyordur. Ayrica tebrikler Silver 1 olmak icin de baya caba sarfetmek gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben kille göre söyledim. 4 kill alıyosam, 1 kere ölüyorum baabında. silver 1 den nasıl çıkabilirim ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreminical

hocam ben kille göre söyledim. 4 kill alıyosam, 1 kere ölüyorum baabında. silver 1 den nasıl çıkabilirim ya?
    quote:

Orijinalden alinti: Unreminical

hocam ben kille göre söyledim. 4 kill aliyosam, 1 kere ölüyorum baabinda. silver 1 den nasil çikabilirim ya?

Win streak önemli, beraber girdiklerinin rank'leri önemli, ayryca kd oranyn ve mvp olma sayyn önemli. Bunun yanynda headshot sayysy vb de önemli gibi dedikodular var ama buna pek inanmyyorum
  •  CS:GO Saçma Rank Sistemi

hörmetler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undercimix -- 23 Ocak 2015; 23:31:11 >
  • undercimix U kullanıcısına yanıt
    9 winde rank?
  • Salimania kullanıcısına yanıt
    oluyor bazen. bana da olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salimania

9 winde rank?

12 maç oynamıştır 4ü vac banlı adamladır adam banı yiyince 8e düşmüştür sonra oyndaığı maçı kazanmıştır böylece 9 maçta rank olabilir :D

• Hocam 10 galibiyeti tamamlamışsınız, yeni başlamış arkadaşınla (yani rütbesiz 2 kişi) beraber ama kaybettiklerini de düşünmen lazım.
    Seni üst rütbelerle oynatmıştır arada, o maçı kaybetmişsindir. Sistem böyle belirliyor. Mesela ilk 4 maçını kazandın, atıyorum MG1 lerle oynattı seni, kaybettin, gold nova 2 lerle oynattı, onu da kaybettin, silver 4 lerle oynattı. O seviyede oynayınca kazandın 2 maç, tekrar gold 1 le oynattı, 2 maç kaybettin, düşürdü geri silver larla oynatmaya. Benim bildiğim kadarıyla bu şekilde işliyor. En sonunda 10 galibiyeti hangi seviyede oynarken tamamladığına bakar. Kill/death de önemli ama temel mantığı bu ilk rütbeyi belirlerken.

Edit : 2. resme dikkat etmemişim. arkadaşların dediği doğru, düşük rütbeli arkadaşlarınla beraber oynamandan başka açıklama gelmiyor benimde aklıma. Ama rahat ol, daha üst rütbeyi gerçekten hak ediyorsan, bir kaç maç tek başına gir, çok rahat kazanıp hızlı rütbe atlaman lazım, eğer gerçekten daha üst rütbe yeteneğinde oynuyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MathMad -- 24 Ocak 2015; 2:45:32 >

• Geçen hafta silver 3ten 4'e artarda 10 maç kazanarak çıktım 1 maç yenildim tekrar düştüm ve dün 4maç artarda yenerek tekrar s4 oldum

• Çıkıcaz artık burdan çokta sorun değil ya
  • 10 mac sonunda usta muhafiz 1 den baslatti :) 1.6 ya hic benzemiyor ama alisacaz daha :)

• beyler yeni hesap açtım yüksek rütbeli arkadaşımla oyuna girdim 3 kere filan kaybettik ama ben hep birinciydim edomda iyidi bunun ligime katkısı olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidelgo41

beyler yeni hesap açtım yüksek rütbeli arkadaşımla oyuna girdim 3 kere filan kaybettik ama ben hep birinciydim edomda iyidi bunun ligime katkısı olurmu ?

olmaz kd onemlşi degil oyunu kazanman kaybetmen ve takımların elo ortalamas önemli.. benim merak ettiğim baska bir husus var gunde 2 oyun mu atabiliyoruz rekabetcide? eskiden boyle deildi 24 saat bekletiyor sinir oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

quote:

Orijinalden alıntı: Salimania

9 winde rank?

12 maç oynamıştır 4ü vac banlı adamladır adam banı yiyince 8e düşmüştür sonra oyndaığı maçı kazanmıştır böylece 9 maçta rank olabilir :D

bilip bilmeden yorum yapan adamlara hastayım ya :D adam 7 dalda oscar adaylı senaryo yazmış ama baksan nova3 dür rütbe :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.