Şimdi Ara

Fps sınırını kaldırmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
64.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarim oyunu çok rahat kaldırıyor fakat şöyle bir sorun var. Oyun ultra ayarlarda 60fps net çalışıyor güzel ama 60fps üstüne çıkmıyor high a alıyorum aynı medium aynı yani 60fps sınırı var bunu kaldırmak istiyorum cs 1.6 da fps_max falan yapıp kaldırıyorduk bundada ona benzer birşey varsa yazarsanız sevinirim oyunu steamden aldım bu arada.

• Yapay Zekanın Yanıtı

FPS Sınırını Kaldırma: Kolay Adım Adım Kılavuz

Oyun deneyimini iyileştirmek için FPS (saniye başına kare) sınırını kaldırmak isteyebilirsin. İşte farklı oyunlar ve platformlar için FPS sınırını kaldırma konusunda adım adım bir kılavuz:

Counter-Strike 1.6 için FPS Sınırını Kaldırma:

• Oyun seçeneklerine git.
    • "Konsol" sekmesini seç.
    • Aşağıdaki komutu konsola yaz: cl_updaterate 128
    • Enter'a bas.

NVIDIA 60 FPS Sınırını Kaldırma:

• NVIDIA Denetim Masası'nı aç.
    • "3D Ayarları" bölümüne git.
    • "Program Ayarları" sekmesini seç.
    • "Counter-Strike: Global Offensive" veya oyunun adını seç.
    • "En Yüksek Kare Hızı" seçeneğini "Kapalı" olarak ayarla.

CS: GO için FPS Sabitleme Kaldırma:

• "Gelişmiş Video Ayarları" sekmesini seç.
    • "FPS Sınırı" seçeneğini "0" olarak ayarla.

CS2 için FPS Sınırını Kaldırma:

• "Video" sekmesini seç.
    • "FPS Sınırı" seçeneğini "Yok" olarak ayarla.

CSGO için FPS Sınırını Kaldırma:

• Yukarıda belirtilen CS: GO için FPS sabitleme kaldırma adımlarını takip et.

FPS Sabitleme Kaldırma:

FPS sabitleme genellikle oyun seçenekleri menüsünden kaldırılabilir. "FPS Sabitleme" veya "Kare Hızı Sınırı" seçeneğini "0" veya "Kapalı" olarak ayarla.

FPS sınırını kaldırmak, daha akıcı ve sürükleyici bir oyun deneyimi sağlayabilir. Ancak, donanımının sınırlarını aşmamaya dikkat et. Aşırı FPS değerleri, sistem kararsızlığına neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fps_max 0 , fps_max_menu 0 gibi birşey zaten fps yazınca çıkıyor 2side.
  • vsyncyi kapatin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı sürücülerinden ve oyun içi grafik ayarlarından vsync i kapatman gerekiyor. Dikey eşitleme diye de geçiyor türkçede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

ekran kartı sürücülerinden ve oyun içi grafik ayarlarından vsync i kapatman gerekiyor. Dikey eşitleme diye de geçiyor türkçede.

Tesekkurler denerim yarin arasira 61 oluyoe ama net 60 oynuyorum ben 120 ye kadar cikmak istiyorum yani onu ayarlamam lazm

• düşey senkronizasyon - dikey eşitleme - vsync kapatın bunları off yapın - oyun ayarlarından video ayarlarındaki en alttaki 2tanesi kapalı yapın..
    mouse ivmesini kapatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

düşey senkronizasyon - dikey eşitleme - vsync kapatın bunları off yapın - oyun ayarlarından video ayarlarındaki en alttaki 2tanesi kapalı yapın..
    mouse ivmesini kapatın

Tesekkurler deneyecegim de mouse ivmesi ni neden kapatiyoruz acaba anlamadim ?

• Mesajım bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Heredot:.

quote:

düşey senkronizasyon - dikey eşitleme - vsync kapatın bunları off yapın - oyun ayarlarından video ayarlarındaki en alttaki 2tanesi kapalı yapın..
    mouse ivmesini kapatın

Komikti :D neden oyun oynuyorsunuz ki hocam, çiçekler böcekler çok güzel gezin dolaşın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabada

quote:

quote:

mouse ivmesini kapatın

Komikti :D neden oyun oynuyorsunuz ki hocam, çiçekler böcekler çok güzel gezin dolaşın..

haziran temmuz ağustos dışında zaten dolaşıyoruz bilgisayarı kaldırıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tabada

quote:

quote:

mouse ivmesini kapatın

haziran temmuz ağustos dışında zaten dolaşıyoruz bilgisayarı kaldırıyorum

Yazın daha güzel hocam dağa bayıra vurmak lazım kendini :)

• ayarlar fullken net 60 fps oynuyordum. Grafik ayarlarından en alttaki 2 taneyi kapattım dikey eşitleme ve altındakini şuanda 120 130 geziyor sağolun teşekkürler konu kilitlenebilir.
  • Cs go da fps sabitleme kaldırmayı,aylardır arıyorum nihayet burada buldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.