Şimdi Ara

Sınırlanmış internetin sınırını kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğum yerde internet hızını sınırlandırmışlar, bu sınırı aşmamın veya kaldırmanın bir yolu var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternet Hız Sınırlandırmasını Kaldırma

İnternet hız sınırlandırması, özellikle dosya indirmeleri ve yayın akışı sırasında sinir bozucu bir sorun olabilir. Ancak, bu sınırlamaları kaldırmanın birkaç yolu vardır.

Modem Hız Sınırı Kaldırma

Bazı internet servis sağlayıcıları (ISS'ler), modemlere hız sınırlamaları uygular. Bu sınırlamaları kaldırmak için modemin yapılandırmasına erişmeniz ve ilgili ayarları değiştirmeniz gerekebilir.

İndirme Hızı Sınırını Kaldırma

İndirme hızını sınırlayan üçüncü taraf yazılımlar olabilir. Bu yazılımları devre dışı bırakmak veya kaldırmak, indirme hızınızı artırabilir.

İnternet Hız Kısıtlamasını Kaldırma

Bazı ISS'ler, belirli saatlerde veya belirli türdeki içerikler için internet hızını kısıtlar. Bu kısıtlamalar, bir VPN (sanal özel ağ) kullanarak aşılabilir. Bir VPN, internet trafiğinizi şifreleyerek ISS'nizin onu izlemesini engeller.

İnternet Sınırlaması Kaldırma

Bazı ülkeler veya işyerleri, belirli web sitelerine veya içerik türlerine erişimi engeller. Bu sınırlamalar da bir VPN kullanılarak kaldırılabilir.

İnternet hız sınırlandırmalarını kaldırmak için uygulayabileceğiniz farklı yollar vardır. Yukarıda belirtilen adımları izleyerek, internet bağlantınızın tam potansiyelinden yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Arkadaşlar bulunduğum yerde internet hızını sınırlandırmışlar, bu sınırı aşmamın veya kaldırmanın bir yolu var mı ?

Sen nerdesin interneti nasıl sınırlandırmışlar nasıl bi sorun var açıklarsan yardımcı oluyum
  • Modem ARayüzüne Girerek Yapabilirsniz Arayüz muhtelemen şifrelidir Bu şifreyi kırman gerek ama basit bi kaç program var onla başarabilirisnn
    Kablosuz ağlara %50 hız vermişlerdir veyada ıp göre atamışlardır atanmış ıp hız limitinizi yüklemeniz gerekli..
  • Yurtta kalıyorum aşağıdaki bilgisayarlarda 1 mbit ile dosya indirirken biz 50 kb geçemiyoruz. Modem Arayüzüne ulaşılamıyor

• Bugun ben de duydum böyle bir olayı tesadufen konusulurken. Yurtta kaldığını anladıgım ama tanımadıgım kişiler ayda 12 tl vererek biryere üye olduk gibisinden konuşuyorlardı. sanıyede 1.5mb hız ıle dosya ındırdıklerını soyledıler. Bunu arıyorum ben de ama hıcbır yerde bulamadım henuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktiger

Bugun ben de duydum böyle bir olayı tesadufen konusulurken. Yurtta kaldığını anladıgım ama tanımadıgım kişiler ayda 12 tl vererek biryere üye olduk gibisinden konuşuyorlardı. sanıyede 1.5mb hız ıle dosya ındırdıklerını soyledıler. Bunu arıyorum ben de ama hıcbır yerde bulamadım henuz...

yurtlarda int. artık ücretsiz (devlet yurdu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kısıtlama kaldırma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum ücretsiz oldugunu, bu ucretsız ınternetı maalesef hız sınırlandırması ile verıyorlar, 10-20kb hız ıle ınternete gırıyoruz neredeyse.. yukarıda bahsettıgım olay bununla ılgılı
  • sorun tarafımca çözulmustur :) modemı hıc karıstırmadan hız sınırlamasını kaldırabılıyorsunuz, :)
  • bari nasıl yaptığını anlatsanda başkalarıda öğrense
  • quote:

sorun tarafımca çözulmustur :) modemı hıc karıstırmadan hız sınırlamasını kaldırabılıyorsunuz, :)

nasıl yaptın
  • quote:

sorun tarafımca çözulmustur :) modemı hıc karıstırmadan hız sınırlamasını kaldırabılıyorsunuz, :)

kardesim bu forumun amaci sorun cozerken bilgiyi paylasmaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.