|
Bildirim
Eleştirenler olmuş, haklarıdır eleştirebilirler. Ama bence artırılması çok iyi olmuş. Belirlenen limit üst limit. Bunun altında bir hızda gidilmesinde bir sakınca yok. Dileyen yavaş gidebilir. Acelesi olan, varacağı yere daha hızlı varmak isteyenler için iyi bir düzenleme.
|
Bu benzin fiyatlarından dolayı ayağımızı gaz pedalına korkarak basıyoruz. Hız sınırını 500 yapsalar ne fayda.
|
Bu yakıt zamlarında kim 140 basar yada bu pahalı otobanlara kim 140 basmak için girer.
|
Son zamanlarda sürücülerin az yakmak için yavaş sürdüklerini farkettim . Yakıt zamları ile hız sorununu çözdüler helal olsun .
|
Daha çok gaza basmanız suretiyle daha çok yakıt tüketimi ve daha çabuk yakıt almaya sebebiyet verip daha çabuk ÖTV tahsilatına yönelik bir düzenleme
|
Her şey siyasete bağlanıyor artık Türkiye de insanlar kafayı yemiş. Güzel olmuş de geç ne kasıyon kendini. |
Bunların yaptığı iyi birşey olamaz ! Kesin bir iş var.
|
Valla öyle, geçen hafta Altınoğluğa gittim döndüm. Koca land rover'lar, 2.0 arabalar tin tin gidiyor paralı boş yol olmasına rağmen. Paramız harbi pul oldu yine. Asgari ücret 250$ mı ne, bozdur bozdur harca.
|
Sen de haklısın ama sanki tepki göstermeye göstermeye de bu hale geldik gibi biraz. Belki ondan her şeyi siyasete bağlıyor olabilirler.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hey yavrum hey. Hem yakıta bu kadar zam yap hem de gaza bas de. Adamların hiç ayarı yok..! |
|
şu konu hakkında da bilgi verseler keşke; GÜVENLİĞİMİZ İÇİN pusu radar ile mi ölçecekler hızımızı yoksa iki gişe arası mı? |
Her şey siyasete bağlanıyor artık Türkiye de insanlar kafayı yemiş. Güzel olmuş de geç ne kasıyon kendini. |
|