Şimdi Ara

Otoyollarda yükseltilen hız limitleri belirlendi: İşte yeni otoban hız sınırları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet daha hızlı gitsin daha çok bassın daha çok benzin yaksın diye arttırıyorlar bence. Milleti zerre kadar düşündüklerini sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 140 km hız ile gidenler işte gidiyor zenginler deriz artık bu fiyatlara şehirarası yolculuk yürek ister. Paramı sokağa atıyor gibi hissediyorum

• Mazot 1 lt 26.50 tl :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiz limitleri dusuktu zaten, artik araclar daha hizli ve o hizlarda guvenli gidebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.9 doblo var vallahi cok yakacak diye 85 90 i gecmiyorum hatta elimden gelse ben inip ittiricem yakmasin diye 130 bassam parami yetisir :D

• uurr61 kullanıcısına yanıt
    140 km hızla ortalama 3.5-4 litre yakan araçlar var özellikle Volvo Audi yeni modelleri bu modeler 180 de bile 4.5 litreyi geçmezler

• Olay basit hız limiti artan otobanlar devletin değil özel sektörün

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Malesef ben clioya biniyorum 110dan sonra 5litreyi geçiyor yolun eğimine vs de bağlı tabi ortalama 5 lt

• İzmir otobanında 180 ile giderken arkadan selektör yiyen birisi olarak 140 ile anca en sağ şeritte güvenli gidilir. Orta şerit 160, en sol şerit 180 ve üstü normal.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gaza ekstra basmak bile zenginlik göstergesi oldu, ahh ülkem ah.

• Şubat ayında ticari araç ile bölünmüş yolda 90km/s'i geçtiğim için ceza yemiştim. Hala ödemedim ama bu durumda geçersiz olma gibi bir durum doğar mı?

• akaryakıt fiyatları uçmuş,birde otobana girelim yakıt kadar otobana verelim,üstüne birde hız cezası yeriz ohhhh ne kadar güzel düzüyorlar yeminle

• bio technolog kullanıcısına yanıt

Hangi modeller onlar?

• Buna bile zam yapmışlar!

• zero fear kullanıcısına yanıt
    hayır

• 140+ %10 = 154km/saat iyi bir limit olmuş 150 ile rahat rahat gidilir artık dahada fazlasına gerek yok

• Çok şükür ya, tıngır mıngır 40 saat yol bitmiyordu

• Bu basa basa gidenlerin olmadığını sananları anlamıyorum. Ben 120 ile giderken otoyolda 140 150 ile giden bir sürü tofaş denk geliyor. Siz hangi ülkedesiniz? Basıyor millet arkadaşlar. Para var huzur var.

• Yap-işlet-devret otoyolları daha cazip yapmak için arttırılmış bu hız sınırları.Devlet karayollarına bol bol radar koyup soyarlar artık milleti...

• arabam olmadığı için beni ilgilendirmeyen bir durum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.