Şimdi Ara

Otoyollarda yükseltilen hız limitleri belirlendi: İşte yeni otoban hız sınırları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorsikletler için hız limitleri çok aşağıda 1000 cc makinayla otobanda 90 ile gitmem gerekiyor. Otomobilleri bırak Tırcılar Ezer yada plaka kapatırsın. En büyük cc. İyotlar için hız limiti Şuan 100 yada 110 oldu sanırım yine az. 200 olmasın ama en azından araçlar kadar olsun. Azıcık beygiri olan araç motoru görünce gaza geliyor sıkıştırıyor. Yavaş giderek ölüme davetiye çıkartıyorlar. Bu yıl bir arkadaşımız bu şekilde hayatını kaybetti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bunların yaptığı iyi birşey olamaz ! Kesin bir iş var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın ama sanki tepki göstermeye göstermeye de bu hale geldik gibi biraz. Belki ondan her şeyi siyasete bağlıyor olabilirler.

• Geçen ramazan ayında iftardan sonra E5 te 90 la giderken ceza yedim neymiş hız sınırı 80 miş. Haram zıkkım olsun bi gün çıkar bi yerinizden inşallah

• estafine E kullanıcısına yanıt
    yollarımız teknik olarak yüksek hız yapılmasına müsait değil. Köy, kasaba içinden geçen yollardan bahsetmiyorum bile.

• vixx V kullanıcısına yanıt
    4 gidis 4 gelis yol teknik olarak kesin musait degildir aynen kardesim. O yuzden apaciler 250 basiyor o yollarda

• Böyle giderse herkes Kuzey Kore gibi yürüyerek işine-evine gidecek. Birileri de her şeye siyaset karıştırmayın demiş. Bir cevap yazardım da neyse davalık olmayayım. Bu arada hıza karşıyım trafikteki araç yaşları giderek artıyor. Neyse bu kadar yeter sonra sıkıntı çıkmasın.

• İyi olmuş o yolların hakkı ama her babayiğtte bu yakıt zamlarından sonra o hızlara çıkmak istemez.

• Artırılması iyi de bu yakıt fiyatları ile o kadar hızlı sürmem…

• Millet yatirim icin araba aliyor binmek icin degil ki bunlar da yol yapacak saniyolar insanlari, kendi adima sevindim. Isi olan hizli gider.

• uurr61 kullanıcısına yanıt
    180-200 ile giderken şehiriçi yakıt tüketimine ulaşıyorum. Şehir içine alıştıktan sonra koymuyor.

• Artık yeni arabalar için bu hızlar güvenli sayılan hızlar. Yollar da güzel zaten, bazı otoyollarda hız sınırı komple bile kalkabilir.

• hearthland kullanıcısına yanıt
    O zaman şehiriçi sizin araç çok yakıyor 😀 ben şehiriçi 5.2 civarı yakıyorum. 120 ile şehirdışı da 4.5 civarı. 120yi geçersem şehiriçini de aşıyor yakıt

• Geçen senelere göre bu sene uzun yol seyahatlerinde araçların artık daha yavaş gittiğini fark ettim. Yakıt tasarrufu için insanlar artık 90-100'ü pek geçmiyor. Hız sınırı artsa da çok etkilemez, sadece parası olan basar artık.

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    Aynen, uzun yolda bende kendime kafama göre bir kaç araç seçiyorum fazla basmayan onlarla 400-500 km paslaşa paslaşa gidiyorum, petrole ve tesise beraber durduğumuz bile oluyor
    Hem araç az yakıyor, hem sağa sola baka baka gidiyoruz, 1 saat geç olsun..

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Basacaksın ki daha çok yakıt alıp kestikleri ağır vergilere katkıda bulunasın..

• mconr M kullanıcısına yanıt
    Daha çok gaza basmanız suretiyle daha çok yakıt tüketimi ve daha çabuk yakıt almaya sebebiyet verip daha çabuk ÖTV tahsilatına yönelik bir düzenleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse hız kurallarına baktığı yok sadece radar olmasında yeter herkesin kendi hızında gittiği bir limit var kimisi 60 kimisi 280'le.
  • kimse hız kurallarına baktığı yok sadece radar olmasında yeter herkesin kendi hızında gittiği bir limit var kimisi 60 kimisi 280'le.

• Haberlerde şunu daha çok duyar olacaksınız sürüş hakimiyetini kaybetti ve........... Hızlı gitmeniz varacağınız yere çok erken varnanızı sağlamaz ama bu dünyadan çok erken ayrılmanızı sağlıyabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.