Şimdi Ara

Otoyollarda yükseltilen hız limitleri belirlendi: İşte yeni otoban hız sınırları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı anda 15 aracın bile ceza yemişliği var orada 😀 çok uzadı sahiden konu. Hayırlı geceler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lafı uzatmak gibi olmasın ama katılıyorum. 110 sabit giderseniz D100 karayolundan İstanbul - Ankara arası %100 radar cezası yersiniz. 90'la giderseniz de yersiniz. Neden? Evet D100 Karayolu bölünmüş yol. Hız sınırı 110 km/h. Ancak adam yanda üç beş bina var diye meskun mahale sokup hız sınırını çat diye 70'e düşürüyor. Ve işin garibi hangi kısımda 90, hangi kısımda 110 hangi kısımda 70 belli değil.

Geçen Düzce, Gümüşova'nın orada radara sordum burası 110 dedi (Düzce Gümüşova - Hendek arası) gerisi bilmem diyor haliyle. Gerede'den geçen geçtim, tembihliydim, yalanım yok o EDS'nin altından 20 ile geçtim sinirden Hesapta tabelada 70 yazıyor ancak koca Gerede boyunca 50'yi geçen bir Allahın kulunu görmedim. Herkes 50 ile gidiyordu.

Şimdi bu durumda nasıl güvenip "resmi hız sınırlarına" riayet edelim. Bir ceza yesek minimum 488 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 6 Haziran 2022; 12:41:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Sabit hızla gitmek istiyorsan 77ile gideceksin ceza yememek için 😀
    Cezalar da çok yüksek dediğiniz gibi.

• uurr61 kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Delil isteyene de geçen sene 104 ile yediğim 650 liracık ceza makbuzunu gösterebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben dr 600küsür lira ceza yedim. Bir de 80km hız sabitlrmiştim. Tırı çabuk geçeyim taş atıyor diye bastım 103le radar girdim

• ne kadar hazımsız var arkadaş hız limiti düşük olur bu hızla gidilirmi bu yolda derler, yükseltirler vay efendim yakıt fazla gitsin de devlet para bassın derler, yok efendim kendi yandaşları için yol yaptılar, para alıyorlar vs.vs.vs arkadaş parasız yolda var kaçla gidersen git paran varsa otoyola gir biraz şükret imkanlarına yahu, 20 sene önce çukurlardan havalara hopluyorduk bu kadar da hainlik peşinde koşmayın ne olur, avrupada da paralı yollar var sistem böyle işliyor demek ki, dünya sorunlarla boğuşuyor millet otoyol hız şikayetinde vallahi rahatlık batıyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.