Şimdi Ara

Yol hız limitleri için uygulama tercihi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birçok radar uygulaması var, bazıları gerçekten hakkını veriyor. Ama benim asıl sorun radar felan değil, zaten hızlı süren biri değilim.

Amaç yollardaki hız limitini anlık olarak gösteren bir uygulama olması.

Radarbot var anlık olarak gösteriyor ama hem abonelik istiyor, hemde bazı noktalarda yetersiz kalıyor. Tek seferlik bir ödeme olsa yine kullanılır.

Contracam var ki o da çoğu yerde anlık değişim yapmıyor, ücretli versiyonunu denedim ama.

Sizin kullandığınız limitleri gösteren bir uygulama var mı? Özellikle aboneliksiz olması önceliklidir.

• Yandex navigasyon bulunduğunuz güzergahtaki sürat limitini gösteriyor. Ancak bazı noktalarda güncel olmayabiliyor.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, hiç aklıma gelmemişti. Deneyeyim.

• Google maps gösteriyor (Çok güncel değil) , Trumore gez gösteriyor (Nispeten daha iyi) , Tomtom gösteriyor (Fena değil).

Şahsen hiçbir navigasyonun hız limitine güvenmenizi tavsiye etmiyorum. Polisler navigasyonun 110km limit gösterdiği yerde 70-80km'yi geçenlere radar cezası yazabiliyor.

• Telefona bakalım derken kaza yapmayalım. Tabelaları takip etsek daha iyi değil mi. Tabela okuma aşinalığı da kazanırız.

• gtagucu kullanıcısına yanıt

Tabela olayı da sıkıntı, neye göre gideceğiz şaşırdık. Bölgemizde eds ler aktif oldu ama eds lerde de hız limiti yazmıyor. Kara kuyu gibi ne olacağı belli değil.

Hızlı giden biri olsam sorun değil ama 5-10km farkla ceza yersem zoruma gider valla.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Yandex uyarı da veriyor. Limiti ayarlıyorsunuz yüzde olarak. Geçerseniz ses çıkarıyor. Sürekli ekran takibine gerek kalmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara izmir arası giden olduyss çoğu zaman eds nerde başlıyor nerede biriyor asla ama asla anlamıyorum. Sadece afyondakiler düzgün. Eğer adam akıllı uygulama varsa rez.

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Bakalım , yarın 40km yolum var gidiş geliş 4 kez eds den geçeceğim bakalım yol uyarıları eds vs.. Ne yapacak. Uyarı verirse radarbot aboneliğimi iptal edeceğimç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarı ile eds lerde başlama ve bitiş olayı yok, iki eds arasındaki mesafe önemli olan.

Mesela şuanda aktif olanlar bunlar;

Yol hız limitleri için uygulama tercihi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 13 Haziran 2024; 4:41:25 >
    Bu haritanın tamamı var mı? Veya nereden ulaştınız?

• Siopis kullanıcısına yanıt

EGM nin kendi sitesi veriyor

Yol hız limitleri için uygulama tercihi!onlineislemler.egm.gov.tr
    Sayfalar - EDSHarita
    https://onlineislemler.egm.gov.tr/trafik/sayfalar/edsharita.aspx
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

yandexi denedim, genel olarak iyi, hatta bir yol çalışması vardı 300m lik onda bile hızı 30 a düşürdü. Ücretli uygulamadan daha iyi.

Ama eds vs özelliği yazmasına rağmen uygulama aşamasında göstermiyor. Çokta sorun değil, genel olarka hız limtlerini öğrenince buna da gerek klamayacak, çevirmeleri radarları eds leri biliyorum .

Android kullanıyorsanız ekranı ikiye bölüp iki uygulamayı da kullanabilirsiniz. Edsleri bir uygulamadan hız sınırlarını diğer uygulamaladan takip edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1001

Android kullanıyorsanız ekranı ikiye bölüp iki uygulamayı da kullanabilirsiniz. Edsleri bir uygulamadan hız sınırlarını diğer uygulamaladan takip edebilirsiniz.

Öneri için teşekkür ederim.Yol hız limitleri için uygulama tercihi! 

Eds yerleri zaten bellidir, önemli olan hız sınırları.

Ben sadece başka kullanıcılar adına belirttim o durumu.

• Bazı yeni otomobillerde tabela tanıma özeliği var.Hız sınırını aştığınız zaman uyarıyor.Ama bir çok kullanıcı rahatsızlık veriyor diye kapatıyormuş.

Denizli nasıl bir yer radara yakalanmamak zor...

• levogrande kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, ben Trabzondayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Ankara-İzmir yolu tam tuzaklı yol, gündüz gidilmez.

Gece de Uşak tam bir vergi şehri, Uşak ili içinde 15 defa radar yiyebilir işi bilmeyen biri. Tam bir tuzak.

110km'den 70'e, 110km'den 50km'ye falan düşüyor 500 metre mesela.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    6 defa gidip geldim uşağın trafikten dolayı mı nedir. Ceza yemedim henüz Bir de gördüğüm uşak plakalılar daha hızlı basıyor uşakta. Bir de sel basıyor arada bir arabanın motoruna su gidecek sel hasarı yiyeceğim diye çok korkuyorum…

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.