Şimdi Ara

SÜREKLİ HIZ SABİTLEYİCİSİ KULLANMAK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şehir içinde nerde biraz akıcı trafik görsem hız sabitleyici düğmesine basıyorum nasıl desem ki normal gazdan çok hız sabitleyicisini kullanıyorum diyeyim siz anlayın hız sabitleyici bu kadar sık kullanmanın bir zararı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz, niye olsunki sürekli gaza basmak yerine daha rahat olduğu kesin, bir problem yaratmaz.
  • bende kullanıyorum sürekli , hele mecidiyeköy havaalanı arası ayarlıyorum 77 ye rahat ediyorum.
  • Bende kullanırım 50 sınırı olan yerlerde güzel oluyor...

• Ahh benim getz dede olsada kullansak

• Ben sehir icinde daha cok sınırlayıcıyı kullanıyorum. Limiti 70'e ayarlıyorum. Farkında olmadan hızlanmalarin dolaylı olarak da radar cezalarinin önüne geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodaj donemi haric sıkıntısi olmaz . Gerci ben rodaj doneminde de kullandim bisi olmuyor yok motor sagir olur falan filan .

Sakincasi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fren de yapabiliyorsa kullanması çok keyifli, birkaç saat fluence kullanmıştım gaza frene dokunmadan kullanmak çok keyifliydi.

• Yani sıkıntı yok:)

• Yol müsait olunca çok çok keyifli bir donanım. Poloda vites yukseltme ya da düşürme bile cc nin iptal olmasina izin vermiyordu. Haliyle yolda gazi hiç kullanmadan direksiyondaki tuşlar ile hızlanıyordum. Aşırı rahat ettiriyor. Ama dikkatsizlik sonucu kaza yaptirabilir

• ben 5 yıldır her uygun bulduğum yolda kullanırım o kadar alışmışım ki bir kere 200km bir uzun yola hız sabitleme olmayan bir araba ile gitmiştim gaza basmaktan belim bile ağrımıştı :)
  • Yıllardır kullanıyorum, genelde işe giderken şehirlerarası yollardan gidiyorum bazen çevre yolu otoban. Dolayısıyla imkanı olan kullansın, zira araç daha az yakıyor.

Fren kontrollü cruise kontrol kullandım geçen sene 5.20 d üzerindeydi o daha da keyifli. Bir üst versiyon adaptif cruise control ki onu henüz deneme imkanı bulamadım, videolarını bulabilirsiniz YouTube'da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız sabitleyici olmazsa olmazim artik sehir disinda çok iyi oluyor

• 120 Km Kullandım sürekli..Hem yakıt düştü hemde Çok rahat Gittim otobanda...Sabaha karşı Sakarya-İstanbul otoban...Bir sorun yaşamadım açıkcası...
  • yol sakinse CC kullanır sakin giderim, trafik varsa kullanmam trafiğe göre giderim
  • Sabit 82 radarları veya radar olduğunu bildiğim yerlerde çok iş görüyor. Özellikle de 50 limit olan yerlerde...hadi 82 mesele değil, uygunbir hız, gidiyorsun ama araba kendiliğinden 50 yi geçiyor farketmeden ceza yiyebilirsin.
  • Ankara'da olmazsa olmaz. Ümitköyden bi koyuyorum 90'a Tandoğan'dan çıkıyorum. Tertemiz.

• Arabanın sevdiğim özelliklerinden bitanesi.

• şehiriçinde düşük limitli yollar için ideal
  • Bayır çıkarken kullanılmaması gerekir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.