Şimdi Ara

SÜREKLİ HIZ SABİTLEYİCİSİ KULLANMAK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda hiç kullanmadım. O değil kullandığım arabalarda da var olduğu halde. Gereksiz buluyorum şahsen. Tabi herkesin kendi düşüncesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sehir ici gereksiz evet . Benim aracim ustten gaz pedali babamin araci ise alttandi .

Ayak alismadigi icin cok fena agriyor o zaman iste yarari goruluyor ve boyle 1060 km yaptiginizi dusunun :) 3 gun bilegim agridi .

Yani bir kere kullaninca vazgecilmez oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Ocak 2016; 23:48:58 >
  • Kendi aracımda hız sabitleyici yok ama hız sabitleyicisi olan bir araç kullandığımda her fırsatta hız sabitleyiciyi açıyorum özellikle çevre yolunda çok faydası oluyor,yeni araç alsam hız sabitleyici olan bir model tercih ederim.
  • hocam herhangibir sorun olmaz bende sürekli kullanmaktayım.
  • Hiç bir sakıncası olmaz lakin biraz daha dikkatli olmak gerek birden duran trafik yada keskin bir viraj kazaya sebep olabilir..

• Kaygan yol şartlarında çok fazla kullanmayın yine de.
  • hiz sabitleyici ile hiz sinirlayiciyi karistirmis mi bazi arkadaslar bana mi oyle geldi

• hiz sabitleyici ya da cruise control yakit tasarrufu saglamaz, tam tersi olabiliyor hatta

• Eh sürüşü keyfsiz çöplere binerse çok kullanır tabi kişiler :)
  • Ben hiz sabitleyici yuzunden gaza basmiyorum. Tek sorunu 30 km altinda calismiyor. Calissa hic gaza dokunmayacagim

• Aynen cagin icadi ayarla 100 km ye sabit gitsin o kadar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir araba alırken far sensörüymüş, yağmur sensörüymüş, sunroofmuş, dijital klimaymış...vb hepsini bir yana koyarım hız sabitleme var mı diye bakarım. Olmazsa olmazım. Bir arabada en çok kulladığım özellik. Hele ki sık sık uzun yol yapanlar için mükemmel icat. İkinci elde hız sabitlemesi olmayan bmw, audi..vb görünce direkt eliyorum. Benim için hız sabitlemesiz araba çöp. Şehiriçi de yol müsaitse her zaman kullanırım. Sıkıntı falan olmaz.
  • Bende otoyolda,çevreyolunda ve uzun yollarda çok sık kullanırım.Önüm boşsa hiç gaza basmam,hızı sabitlerim.Bence çok kullanışlı özellik.Bir arabada olmazsa olmaz özelliklerden biridir benim için.Park sensörü ile beraber en sevdiğim özelliktir.

• Hız sabitleyici benimde vazgeçilmezim oldu. Bulunduğum il itibariyle şehir içinde kullanamıyorum ancak şehirler arası yada ilçe yollarında kesinlikle kullanıyorum.

Aracımında hız sabitleyici kullanım sürecinde daha az yakıt kulandığı tecrübeyle sabittir
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sizdeki tempomat cok guzel. Hafif dokununca 1er 1er , biraz daha dokununca 10ar 10ar. Ankara'dan Istanbul'a mercedes getirmistim bir ara cok rahatti.

• hakkinenk H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katiliyorum.

https://renaultdaciacruisecontrol.com/

Sitesinde ki pdf dokumani okuyun lutfen.

Saygilatimla

• Birisi bu CC a takmış durumda devamı eski konuları hortlatip duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcaucasian

hiz sabitleyici ya da cruise control yakit tasarrufu saglamaz, tam tersi olabiliyor hatta
    nasıl sağlamıyormuş acaba

fabrika verileri şehir dışı 4.3 litre olan araca 4.1 litre yaktırdım adaptif hız sabitleyici sürekli açık şekilde kullanarak..

hadi bilim açıklasın bunu bizde dinleyelim faydalımı değilmi..

ayrıca davetiye vs demiş arkadaşlar.

aracınızı ve yol şartlarında nasıl hal hareket ve hız değerlerini biliyorsanız bu özellikler size konfor ve kolaylık sağlar.

her davete icabet etmemiş olursunuz.

nokta.
  • Nacila N kullanıcısına yanıt
    sitesinin reklamını yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Ben sehir icinde daha cok sınırlayıcıyı kullanıyorum. Limiti 70'e ayarlıyorum. Farkında olmadan hızlanmalarin dolaylı olarak da radar cezalarinin önüne geçiyor.
    Aynen öyle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.