Bildirim
Araç hız ve km sayaç göstergesi nasıl çalışır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
% 10 çok fazla.
orjinal ve yeni lastik ebatlarını linke girerek sapmayı hesaplayabilirsiniz. (linkte g - randepunto arasındaki boşluğu silin.
http://forum.g randepuntotr.com/grande-punto-karsilastirma-tablolari/5398-lastik-hesaplama.html -
cok fazla degilmis aslinda. simdi aracin orjinalinin belgesini buldum.
32. madde lastik ve tekerlekler kısmında aynen şunlar yazıyor ......1 ve 2 .....155/65R13 73 S , 13x4,5 J
orjinal degerleri 155 65 13 olarak giriyorum ve şu anda ön lastiklerimin ebatını 155-80 R 13 olarak girdiğimde % 8,7 daha yavas gorundugunu soyluyor linkteki program.
dogru hesap yapmismiyim arkadaslar
bu durumda 100 km yol yaptigimda aslinda 108,7 km yol yapmis oluyorum. -
bu arada aracim marka modeli 2005 suzuki alto. bu kadar kucuk orjinal tekerlek hangi aractadir diye dusunmeyin ufacik araba iste. otoban faresi. 140 ı gordugumde aslında 153 le gidiyormusum. bir daha o kadar hızlı gitmeyecegim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X