Arkadaşlar bugün arabamın baskı balatası değişti.İkinci el almıştık arabayı bizden önceki sahibi çok iyi kullanmış arabayı:).300 Ytl'ye maloldu.eve gelirken farkettim hız göstergesi ve km saati çalışmıyor.Gittiğim serviste oturduğum yere 25 km uzaklıkta.İnternetten biraz araştırma yaptım "kilometre teli" filan diyor.Acaba bu teli ben kendim takabilirmiyim muhtemelen onu yerine takmayı unuttular.Yardımlarınız için teşekkürler...
Şanzımanın üstünde kaptör denilen parça var onu ya da soketini takmayı unutmuş olabilirler ayrıca yeni model araçlarda km teli olmaz
servisi arayıp sorabilirsin.. eğer takılabilcek gibi birşeyse onlar tarif ederler telefonda
aynı olay bizim başımıza gelmişti tamirci gece vakti evinden çıkıp gelmişti (batıkent'ten etlik'e)
ben degistirttim.
soldan birkac vida sokup komple gosterge kismini soktuler, arkaya giren kalin bir kablo var onu degistirdiler. benimki kopmustu, yenisi 110 lira. arac siena seninkinin eski kasasi. elektrikci 20 lira aldi bu isleme..
en kestirme yol tamirciye git arkadasım kesin çözüm
iyi de servisten çıkar çıkmaz km saatinin çalışmadığını görüp niye hemen dönmedin de, 25 km yolu öyle geldin....
cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Yolun yarısını geldikten sonra fark ettim olayı.Zaten iş çıkışı alınca arabayı saat geç olmuştu o yüzden tekrar dönmek olmadı.Bugün gittim tekrar aracı yaptırdığım servise.10 dk da halletiler fakat tekrar oraya gitmek cabası.Bir arkadaşın dediği gibi şanzuman'ın oralarda bir yerde herhalde arabayı kaldırıp yaptılar benim ulaşmama imkan yokmuş yani.Bu arada aracım 2004 Albea.
Saygılar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme