Şimdi Ara

yeni caddy'de yakıt gösterge sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bi caddy aldık,izmirde araç olmadığından aracı balıkesirden aldık, depoyu fullledik( 62,3 lt gibi bi rakam doldu, katalogda 60lt depo 7 lt yedek yazıyor ama??) balıkesirden izmire geldik gösterge yol boyunca değişmedi, yol bilgisayaraındaki kalan benzine göre gidebileceğimiz km 990-980-960-1010 arasında sürekli değişti, eve geldiğimizde 184 km olmuştu ama hala yakıt göstergesi full gösteriyor, neden kaynaklanıyor, araç 0 yol bilgisayarı 0 anladık ama gösterge elektronik değilki?? acaba neden??? TŞK..

• öncelikle allah güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
    50 km daha kullandıktan sonra düşme başlar bazı arabalarda yakıt göstergesi bazı aralıklarda yavaş bazı aralıklarda hızlı düşer problem yok anlayacağın bi 100 km daha kullan birden çeyrek depo birden düşebilir yani sorun yok tahminim

• quote:

Orjinalden alıntı: daimler

öncelikle allah güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
    50 km daha kullandıktan sonra düşme başlar bazı arabalarda yakıt göstergesi bazı aralıklarda yavaş bazı aralıklarda hızlı düşer problem yok anlayacağın bi 100 km daha kullan birden çeyrek depo birden düşebilir yani sorun yok tahminim

+1907

kazasız belasız kullan dostum

biz ibrenin hızla aşağı inmesinden şikayetciyiz
    sen inmemesinden.. garip geldi walla

• hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

quote:

Orjinalden alıntı: daimler

öncelikle allah güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

+1907

kazasız belasız kullan dostum

biz ibrenin hızla aşağı inmesinden şikayetciyiz
    sen inmemesinden.. garip geldi walla

aslında bilsem doğruyu gösteriyor, hiiiç sesimi çıkarmam ama daha önce skodada yakıt göstergesinin bozukluğu yüzünden gece vakti bi dağda yolda kalmıştık, sütten ağzım yandığı için...

• Benim makine de full yaparsan 200 km sonra inmeye başlıyor. yarıya kadar inmesi uzun sürüyor yarıdan sonra hızlanıyor.
  • Bab o hesap nasıl yapıldığına bağlı

Şimdi senin yol bilgisayarında bir O içinden doğru geçiyor

Bu senin ortalam yaktığın benzin durumun şimdi

Bu KM hesabı burdan yapılıyor araç yeni olduğu için linear bir ortalama yok yani

ilk km de 10 litre sonra 6 litre yakarasn ne olur

Ortalam önce 10 sonra 8 olur burdada menzil önce

100km sonrada 125 km olur

Tamamen bundan kaynaklanıyor kullandıkça düzelir oke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 9 Ocak 2006 21:09:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce hayırlı olsun..

Aracı rodaj süresine riayet ederek açmanın faydası olacağını düşünüyorum. 1000 km olana kadar araçta 3000 deviri ve en yüksek hız olarakta 120-130km'i aşma.. Bunu yol bilgisayarında "warnung bei" azami hız olarak 120 girerek rahatça kontrol edebilirsin max hızını..
  • Arkadaşım güle güle kullan. Caddy'i ilk aldığımızda bize de buna benzer garip durumlar olmuştu. Ama rodajdan sonra herşey daha net belli olur

Babam devirli kullandığında tüketim 8,5 lt'ye kadar çıkıyor ama ekonomik kullanımda 5,6lt'ye kadar indi. Hemen hemen 2000d/dak'da vites değiştirince tüketim düşüyor ancak arada bir devirli kullanmayınca kurum yapıyormuş motor. Şu anda bizim araba 8000 km'de.

Bu arada aksesuar taktırdın mı, veya taktıracak mısın? Taktıracaksan İstanbul'da veya Bursa'da taktırmanı tavsiye ederim.
  • hayırlı olsun arkadaşım
  • Hayırlı olsun hocam güzel bir seçim yapmışsın 185 km biraz bile oynamadıysa sorun olabilir Böyle yeni araçlarda bazen gösterge problemleri yaşabiliyorBizim focusa da olmuştu bütün ibreler durdu aldığımız 4.gün gittik değişitrdiler100 km de olan araç 0 landı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.