< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 4 Ekim 2023; 7:28:20 > |
Golf 8 İmpression mu Golf 7,5 Comfrtline mi?
-
-
manuel sıkıntın yoksa golf 8 al geç toyota dede işi
-
Yeni kasa her zaman daha iyidir -
Golf 8 -
Yeni kasadan şaşma. Toyota 40 yaş üstü adam arabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 4 Ekim 2023; 8:52:35 > -
Golf 7 en iyisi ama yeni yenidir, manuel Golf 8 al geç..
-
8 -
Şahsi düşüncem sıfır Toyota’yı bulabilirsem alırdım. Sanırım otomatik vites -
Aynen Corolla otomatik vites Golfler manuel -
Benzer donanım ve yaş durumunda olsa Golf alırdım ama sıfır Corolla ve 2. el üstelik manuel Golf olunca kafam karışırdı.
Bazı kalite ögelerinden vazgeçeceğimi de bilerek Corolla alırdım -
Impression hem çok boş bir donanım hem de motoru düz 1.0 tsi. Golf 8 alınıyorsa en az life donanım alınmalı. 1.0 etsi life dsg çok optimum bir donanım olurdu.
7,5 comfortline ise çok dolu kalır 8 impression yanında. 7,5 midline bile 8 impression yanında tercih edilebilir geliyor bana.
-
"Toyota 40 yaş üstü adam arabası"
alakası yok. yaşım 50. toyotayla asla işim olmaz. arabam 1.6 dizel ve modifiyeli 210 beygir. stok araba kullanmayı sevmem.
-
Japonların donanım algısı bir garip. Corolla baz donanımında (vision) deri direksiyon bile sunmuyor. Orta paketlerde geri görüş kamerası, dijital ekran gibi birçok özellik olmasına karşın park sensörü yok. Garip garip huyları var. Zamanında Subaru da benzer işler yapardı.
-
dışardan bakınca golf yeni kasa iyi. boş olsa bile iyi. ama özellikleri bana yeter diyorsan ne ala. bütçe buna yetiyorsa. corolla otomatik ama görüntü olarak hiç hoş durmuyor. dede arabası diyebilirim.
-
YouTube otomobil test kanallarına göre golf 8 in yol tutuş performansı golf 7 nin önünde. İci daha ferah. Buna karşın golf 7 nin torpidosunda hali kaplama, direksiyon solunda küçük bir göz, kapaklı bardaklık gibi iç mekanda kozmetik ekstralar var. Bunlar sayesinde iç mekan daha sofistike gözüküyor.
Golf 7.5 comfortline ve golf 8 impression donanımları denk donanımlar. Comfortline golfte yağmur sensörü, on arka park sensörü var. Golf 8 de ise hayalet ekran ve led far/stoplar var.
Hız sabitleyici, carplay vs her iki araçta opsiyon. Comfortline araçta ekstra olarak cam tavanlı alınmış az sayıda araç mevcut.
Yani donanım aldığınız araca göre comfortline yada impression araçta fazla olabilir.
Bu iki araçta donanımsal olarak en büyük fark eski golf 7.5 larin koltuklarının nubuk güzel bir döşeme olması. -
Golf 8 ama otomatik. -
Carplay golf 8’de opsiyon değil, standart -
Konu sahibi ikinci el bir golf inpressiondan bahsediyor. 2023 lerde standart ama önceki yıllarda olanı ve olmayanı var.
-
Golf 7.5 comfort - 8 imp - 8 life(halen) kullanmış biri olarak yanıtlayayım.Konu sahibininde dediği gibi golf 7.5 ların fiyatlarının 8 lere çok yakın olmasından dolayı 8 imp almak çok daha mantıklı.Donanım olarak ön-arka sensör ve kamera takılıyor sonradan.Onun dışında cc ve yağmur sensörü de taktırabilirsiniz.Hepsi ortalama 40 ı bulur.
Ama 7.5 kalitesini bulamassınız.
Golf 8 deki led far ve hayalet ekrana aldanmayın.Farlar çok iyi değil (bence) ve hayalet ekran işlevsiz.Ama güncel ve model-km olarak daha iyi bir araç almış olacaksınız.
2021 imp paketlerde carplay yok ama gizli özellikle açılıyor.
-
tercih ne oldu bilemiyorum ama, sıfır corolla bayilerde yok, bir kaç yere sorduk yok dediler.
otomatik olması nedeniyle düşünülebilir bir tercih, tek sıkıntısı cansız 1.5 motor ve ses yalıtımı.
manuel derdi yoksa, corolla sıfır da olmadığını düşünürsek kesinlikle golf8 tercih ederim.
yeni nesil...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
manuel sıkıntın yoksa golf 8 al geç toyota dede işi |
Benzer içerikler
- lastik tamir kiti lastiğe zarar verir mi
- clio techno esprit alpine 1.0 tce x-tronic 90hp yorum
- ford connect yakıt tüketimi 75 lik
- b37 motor
- bey motors adana
- togg teslimat süresi 2024
- 2021 dacia duster
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- bmw fiyat listesi
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X