Programda kredi kartı limitlerinin gerçek gelirle uyumunun artırılacağı ifade edildi. Bu kapsamda SGK ile Risk Merkezi veri setlerinin entegrasyonunun sağlanacağı aktarıldı. KREDİ KARTI LİMİTİ NASIL BELİRLENİYOR? Mevcut uygulamada tüm bankalardaki toplam kredi kartı limiti; kart sahibi olduğu ilk yıl aylık ortalama net gelirin 2 katını, sonraki yıllarda ise aylık gelirin 4 katını geçemiyor. Ancak bankaların son dönemlerde gelirin oldukça üzerinde kart limitleri uyguladığı ifade ediliyor. Kaynak: ![]() Kredi kartı limitlerine ayar geliyor https://www.ntv.com.tr/galeri/ntvpara/kredi-karti-limitlerine-ayar-geliyor,s9PrIFRoO0WXBDQ4zr-NPw/tfK8XKCSqU-G0erCKVRgUg |
Yüksek Kart Limitlerine Düzenleme Yolda
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Asıl mevzu taksitle altın alınıyor onu kısmak malum döviz yok
-
Seçimden itibaren sözlü yönlendirmelerle zaten belli kısıtlamalar getirdiler üstüne bankalar bir suredir çok zor limit veriyorlar.Mevcut düzen biraz daha devam etmez yeni limit tahsisinde zor olur ama güncel limitlere çok abartılı olmadığı sürece dokunacaklarini sanmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırf yeni kart alacağım diye mevcuttaki kart limitlerini düşürmemek lazım. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım. Görünen o ki bu saatten sonra yüksek limitler almak zor olacak. Hatta yüksek kart limitlerini bile düşürebilirler geçmişte örnekleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivyalı_Geralt1 -- 7 Eylül 2024; 12:33:59 > -
2025 senesi içerisinde mi uygulanacak yoksa 2026 mı ?
-
Taksitli altın satışı yok ,sadece ticari kartlara var
-
Altın dediğime bakmayın 3 taksitli bilez var
-
nerde hocam , 22 ayar mı bilezik
-
nadir gold var hepsi burda var işçiliksiz kibrit çöpü bilezik var ama biraz pahalı
-
kol gibi komisyon var, kredi çeksen daha ucuza gelir muhtemelen
-
Şu an zaten kk faizi kredi faizinden fazla :) kk faizi 5.0 kredi çeksen 3.90-4.40 arası alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelsin bakalım bireysel kartlarımın toplami 8Mio iken vakıf az once 1Mio limit onayladi bakalım nereye kadar gidicek...
-
Bu SGK verilerine bakma olayı bazı insanlar için sıkıntı yaratacak. Kira geliriyle geçinenler var, üniversitelerde öğrencilere kredi kartı veren saha ekipleri ise bu öğrencileri çalışan olarak kaydediyor. Part-time çalışanlar ve sigortasız çalışanlar da mevcut. Yani, bazı şeylerin nasıl uygulanacağını merak ediyorum. Birçok insan kredi kartıyla geçimini sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVKit -- 13 Eylül 2024; 20:35:1 > -
Mehmet Şimşek'e akıl vermiş gibi olayım biraz...
Topla herkesin kredi kartı limitlerini. Normalde gelirin 4 katı olması gerekiyor ya. Böl 4'e. Sonuçta aylık geliri ortaya çıkmalı değil mi?
O gelir üzerinden de vergilendir. Bak nasıl limitler düşüyor. Nasıl fikir ama???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 13 Eylül 2024; 21:37:45 > -
Bu limitleri almak için özel bir taktiği var mı? Bir ipotek, geliri fazla yazmak, farklı bir meslek seçimi vb. yoksa sadece yıllanmış kredi kartları ve yüksek findeks puanı olması mı gerekiyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örneğin çalışmak istediğin bankadan kredi çekip en uzun vadede ödemek. Bunu yaparsan tüm bankalar limit açar 👍😎
Ben bir 20.000 TL 36 ay kullandım ve sonrasında yüksek kredi kartı limiti aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X