< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
250 tl veriyorsak 250 olsun hız limiti
|
Ellerinde cep telefonuyla bir sağa bir sola kaykıla kaykıla giden araçlar yüzünden bunun olması imkansız. Her 5 araçtan 3ünde elinde telefon var. Yamula yamula gidiyorlar. 150 ile bu aptallardan birine denk gelirsen öldün demektir.
|
Hocam aynanıza baksanız selektör yemezsiniz. Baktınız araç 170-180le geliyor niye önüne geçip hızını kesiyorsunuz ? Bu açıdan pek düşünmediniz sanırım. 140la giderken 120 ile giden birisi sollanır mı tabi ki sollanır fakat arkadan 180le gelen birisi varsa sollanmaz. Selektör üstüne selektör yiyorsanız ya adamı görüp sola çıkıyorsunuz ya da erkenden sola çıkıp solu işgal ediyorsunuz. Başka açıklaması yok bunun. Akraba olacağınıza ben niye selektör yiyorum diye sorun kendinize bence
|
Sollamaya cruise controle göre değil arkadan gelen arabaya göre yapacaksın. Arkadan gelen daha hızlı araba varsa ya frene bas bekle ya da daha hızlı sollamaya çık
|
otobanlarda hız limiti bir tık artırılabilir belki ama kaldırılamaz, henüz yollarımız da, araçlarımız da ve en onemlisi kafa yapımız da buna hazır değil.
soldan kaptırıp gitmek isteyen, hiç fren yapmak istemeyen arkadaşlar için hızlı trenler artırılsın. nüfus artıyor, araç sayısı artıyor, en boş olmasını beklediğin saatte bile yollar dolu. bazen kamyonlar, tırlar kümeler halinde oluyor, bir birlerini solluyorlar. 50 ile giden kamyon önündeki 30 ile giden tıra mahkum olmaz, elbette o da sollayacak, arkadan gelen de bunları sollayacak, buna engel olamazsınız. o sırada 180 ile gelen arkadaş da fren yapmak zorunda kalacak. onlara tavsiyem ya hızlı tren ya da alsınlar bir son model konsol, super araba oyunları var. sanal gerçeklik gözlüğü ile hız tutkularını biraz da olsa tatmin etsinler. |
Solluyorum zaten sollama esnasindayim, araç 3 metre e 5 metre önceden sol şeride çıkıp 5 metre sonradan ortaya gireceğim zaten. Adam 160 la geliyorsa 100 metre geriden de yakalıyor o süreçte napayım paşam gelecek diye sollamayalim mı?
Bu arada uslubunuzu kınıyorum. |
Sollama yaparken de kanunun öngördüğü hız sınırlarına uymak zorundasınız
|
Ben ailemle giderken 100'ü geçmiyorum ki ailem olmasa da maksimum 120 arabanın ibresi 240'ı gösteriyor diye 240 mı basmak lazım.Daha çabuk varmak istiyorsanız tutun bir helikopter yada varsa uçağınız uçun gidin.Toplanmış yine hödükler buraya.Hız sınırı gayet yerinde trafikte yeteri kadar serseri var bir de sınırları kaldırılırsa yola çıkmak intihar olur.
|
Bence hızlı geliyorum yoldan çekil diyen herkesin ehliyetini alıp yeni baştan trafik kurallarını öğrenmesi için kursa göndermek lazım sen otoyol hız sınırını aşıp gidiyorsun birde olağan hızda önündeki adamı sollamak için sinyal vermiş adamı suçluyorsun birde mallık edip afedersin hız sınırını aşıyorsam ceza bana gelecek diyorsun söze gerek yok ehliyetler toplansın boşa tartışmayalım
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|