Şimdi Ara

KOMŞUYA VERİLEN WİFİ HIZINI SINIRLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

airties air 5760 ile Qos üzerinde sınırlama yapmayı denedim. sınırlama yaptığım mac adreslerine %15-20 bant genişliği verdim ama yine tam hız indirme yapabiliyorlar.

modem arayüzümdeki ayarlarım bunlar

bant genişliğini %15-20 arası verdim.

buradan sınırlama koyacağım mac adreslerini hedef yazan kısma ekleyip "hepsi" seçtim ve kaydettim

trafik eşleme kısmından da şu şekilde yönlendirme yaptım

buna rağmen kendi telefonumda deneme yaptığım halde speedtestte full hız alıyor

mac ekleme kısmında yaptığım bir yanlış mı var?

• O ayar ile hız sınırı veremezsin IT de staj yaptım bu yaz bende aynı soruyu sordum orda çalışanlara yokmuş öyle bişey bizim öğrenci evindede ayno dertsen muzdaribim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tursuluekmek kullanıcısına yanıt
    o zaman sen o stajı boşuna yapmışsın kardeşim QoS ile her türlü trafiği sınırlandırabilirsin. tplink tl-wr941nd ile bizzat denedim. istediğim şekilde istediğim ip adresine hız sınırlaması koydum ve çalıştı.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    buyrun bılgılendırın ıo zaman bızı ınternet alemınde acık anlasılır ve sade bır anlatım mevcut degıl cunku herkes yalnızca yapılır demiş sizin gibi :)
  • Lodos kardeş, airties ile tplink yapılandırmalar farklı.

Birincisi 941nd router. Amacı zaten kontrol kurmak.
    941nd ile ddwrt bile denedim güzel cihaz.

Fakat modemdeki filtreleme işi biraz zahmetli.

Bir konuda qos filtreleme yazıyordu ama meşakkatli. Arkadaş basit şekilde filtre yapacaksa router şart gibi.
    Asus n12, tplink 841nd iş görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Regionella şu konudaki gibi bir deneyin.

http://www.kancablog.com/2012/12/Airties-Modem-internet-hizina-Sinir-Koyma.html

@tursuluekmek buyur kardeşim adam dibine kadar anlatmış.

@Nf doğru söylüyorsun hocam. ben wr941 ile ayarları anında değiştirebiliryordum. 8mbps den 1mbps ye indirip uygula dedikten sonra anında sınırlamayı koyuyordu. modemlerde farklı çalışıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 7 Ağustos 2016; 23:53:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.