Şimdi Ara

Faceit CS:GO Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rekabetçi artık sıkmaya başladı. arkadaşlarla faceit takılıyoruz. 6 maçta 1 yenilgi aldık. ortam durum ve serverler iyi ama rank sistemi yok gördüğüm kadarıyla. ya da biz kavrayamadık. rütbe durumu falan nedir bunda? bilen birileri detaylı anlatabilir mi? ayrıca turnuvalar falan görüyoruz. katılmak için illa 5 olmak mı lazım? ayrıca premium ne kadar gerekli? son olarak esea, cevo platformlarıyla kıyaslar mısınız?

• rütbe var profilinde level olarak belirtiyor. takımları mümkün olduğunca ortalama eloya göre ayarlıyor. premiumun yoksa elonu faceitstats.com dan takip edebilirsin. esea ve cevodan iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium un ne ayricaligi var peki? Dun son 3 maca da bildigin cocuk geldi. 3 kisi girmemize ragmen maclari verdik. Son maci gelen 2 cocuk 0 kill ile tamamladi. Mm den kotu ortam.

• Beleş faceit oynanmaz

• Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    nedenleriyle birlikte söyleyebilir misiniz? faceit e girmeyi becerebilen kitle gayet tabi aylık 7 doları ödeyebilir. inanılmaz sıkıntılı tipler geliyor oyuna. 3 global hesap kastım ama daha bu kadar kolay bulabilen rakiplere karşı oynamadım. istedğim kadar gizli oynasam da çat bulup vuruyorlar. sanki oyun kasten ayarlıyormuş gibi. her maç mutlaka en az 1 kişi çıkıyor daha oyun başlarında takımımızdan. mesela demin son maçımızda 2 kişi girdik arkadaşla. gelenlerden biri 2. roundda çıktı diğerlerinden biri 3 kill ile tamamladı koskoca maçı. esea ve cevo da durumlar nasıldır acaba?
  • Beles oynicaksan 5 olmadan girmemeye calis, eger duo girersen boyle aglarsin gerek yok. He biz sadece 2 yiz diyosan ya premium cek oyna ya da bir sekilde biran once 9 levele falan kasman lazim kac levelsin sen 2 falansindir herhalde ne bekliyosun mmin nova rankiyla esit faceit 2 leve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lickshoot -- 27 Aralık 2017; 23:53:0 >
  • Lickshoot kullanıcısına yanıt
    Benim takim nova da karsiya niye hakkari dag komandolari geliyor. Bordo bereli gibiler buluyorlar. Göstermeye gelmiyor tek atiyorlar. En iyisi premium alalim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    cs:go ün yapmış klanlar
    11 yıl önce açıldı
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    global faceitte level 5-6ya falan denk geliyor. sendeki durum bende de var. aimim iyi olmadığı için düşük levellere karşı oynayamıyorum saçma hareketler yaşanıyor. 8 levele karşı oynamak 4e karşı oynamaktan daha kolay. alışırsın oynadıkça... premiumda genel olarak daha hoş bir ortam olur

• premiumun artısi server ve haritali secme gibi biseydi yanlış degilsem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım premade girince rank yavaş atlıyor. Tek girip 4-5 level olmaya bakın, 5 levelden sonra temiz maçlar çıkıyor.
  • premium ile normal arasında fark yok. illallah ettirdi. resmen şansızlıktan geberiyorum. karşıya it gibi oynayan elemanlar gelirken bizim takıma nasıl böyle oyuncular geliyor aklım almıyor. 15 maçta 3 win alabildim. betadan beri oynuyorum cs go. suçu daima kendimde ararım ama gerçekten o kadar kötü oynamıyorum. sadece frag'a bakarak ta söylemiyorum bunu. solo mümkün değil. arkadaşlarla girince kazanıyoruz anca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.