Şimdi Ara

cs go hile arttı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunda hile arttı mı dmg den kendi takımımda hile olduğu için master guardian elite düştüm o ayrı bi saçma mevzu ama oyun kazanamıyorum. 4-5 maçtır pre giriyoruz yine olmuyor çıldırıcam kesinlikle hile olduğunu düşündüğüm elemanlar var ama bu kadar kaybettikten sonra artık herkese hile gözüyle bakıyorum. oyundan soğudum siz napıyorsunuz böyle durumlarda. valla kendimden şüpelenmeye başladım kötümüyüm diye bırakcak konuma geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroxide -- 17 Temmuz 2015; 0:17:35 >

• Dediğiniz gibi hile çoğaldı oyun zevkini elimizden aldı ama her yenildiğin maç sonrası da hile demek çok saçma olur her zaman yeneceksin diye bir şey yok
  • tabi ki her zaman yenmeyi beklemiyorum zevkli oyun olsun yenilsekte olur ama zevk kalmadı artık
  • İndirim sonrası, oyunda hilecilerin çoğalması beklenen bir durum ama olan bize oluyor
  • Bu gün 5 maçın 5 ini de kaybettim.Hepsinde de açık ara fark yedim.MGE den MG2 ye düştüm.

Düne kadar her maç takım birincisi ben olurdum.Son 15 maçımda da 12 win falan vardı.

Ve en az 15 kişiyi hileden reportladım.Kaç kez prefire ile öldüğümü sayamadım bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada yeniyorum,yeniliyorum sıkıntı yokta. Son günlerde o kadar çok maçım silindi ki rütbe düşmediğime dua ettim. En az 10 maçım gitti takımımda hile varmış. Hepte tek girerim öyle takımla girdiğimfalan yok,genelde 1-2 de ben oluyorum nasıl iş çözemedim. Adam 5. olup hile oluyor kabak bize patlıyor... Hileye ciddi bir çare bulmak lazım,rütbe yükseldikçe azalacağına aksine artıyor ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.